Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (2 915)

plakát

Daredevil - Za dobrotu (2018) (epizoda) 

Matt už tři díly hledá smysl života a své vlastní existence. A už je toho tak akorát dost.

plakát

Daredevil - Prosím (2018) (epizoda) 

Vše kolem Matta je chabé, umělé, zbytečně nábožensky tématické a ukecané. Vše kolem Fiska, jeho největšího nepřítele je nepředvídatelné a má hlavu a patu. Zatím dva silně nevyrovnané konce a trojka působí unylým dojmem.

plakát

Daredevil - Zmrtvýchvstání (2018) (epizoda) 

Vlažné, přemýšlivé, polemizující. Tak trochu Daredevil Rises, jen bez jakékoliv epiky, a pořádného rozpočtu s hrdinou, který nemá alespoň tentokrát zdaleka tolik charizmatu. Už aby Fisk vylezl z lochu a začal dělat kulišárny.

plakát

The Punisher - Season 1 (2017) (série) 

Dnes už legendární seriál s nejlepším (anti)hrdinou, kterého Marvel má v repertoáru. Bernthal se pro tuhle roli narodil. Fantasticky zvládá akci a nešlápne vedle ani v subtilnějších scénách, kde je potřeba projevit emoce. Závěr má velké grády, ale žádný z dílů není vyloženě slabší.

plakát

Daredevil - Season 2 (2016) (série) 

Odvážnější, velkolepější a konečně s pořádným oblekem Daredevila. Typická dvojka úspěšné jedničky. Naštěstí se to však podařilo ukočírovat díky fantastickému Punisherovi a zajímavé Elektře. Jejich dějové linky jsou mnohem zajímavější, než Jakuza a její temné síly.

plakát

Daredevil - Zima v Hell's Kitchen (2016) (epizoda) 

Finále tentokráte zklamání. Stále stejně dělaná, místy dost přepálená akce, prapodivné a nicneříkající finále s Nobu a jakuzou. Nemáme vysvětlenou spoustu informací načrtnutých v průběhu dvojky. Chybí tam closure a emoce.

plakát

Daredevil - Tma na konci tunelu (2016) (epizoda) 

Malá Elektra je choreograficky lepší než velká Elektra, což je vpravdě impozantní. Celá story kolem mystické The Hand je jaksi mimo kontury reálného světa Daredevila, takže je dobré to brát patřičně s rezervou. Cnacy Brown ovšem nikdy nezklame a opět situace kolem Punishera je mnohem zajímavější.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Jediné scény kdy Jessicu nenahrazuje dublér jsou ty, kdy má výstřih až do pasu a rozparek taky. Díky bohu alespoň za to. Zbytek je tristní, absolutně bez šťávy a scénáře. Jediný Malkovich tu herecky tak nějak vykukuje. Charlize byla v roli agentky jiná palba.

plakát

Daredevil - .380 (2016) (epizoda) 

Scéna v restauraci, potažmo Frank Castle, je to co dělá z téhle epizody opět jednu z topovek.

plakát

Daredevil - Muž v krabici (2016) (epizoda) 

Matt vs Fisk je opět jeden ze zajímavých dialogových momentů v celé sérii a tvůrcům se nedá upřít talent pro interakci hlavních postav a s tím spojenou impozantní tenzi a zároveň vzrůšo, které takové interakce přiášejí. Zřejmě top moment v této epizodě, který doplňuje útok na Reyes.