Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

EdaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je určitě o něco zábavnější a o hodně temnější a násilnější než jednička. Na druhou stranu kdyby se tvůrci drželi stopáže každého dílu kolem 45 minut, měl by Daredevil lepší tah. Takhle se občas postavy zbytečně vykecávají. Mám trochu problém s linií kolem Elektry a Trhače, ehm chci říct Sticka, ale asi hlavně proto, že ani jeden z nich (natožpak množící se ninjové) nesahají Punisherovi po zakrvácené ponožky. Jinak samozřejmě pecka, po které se mi na Supermana s Batmanem chce do kina ještě míň než předtím. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl nějak popsat druhou sérii jedním slovem, tak to bude zřejmě "katastrofa". Čekal jsem, že tvůrci se trochu nakopnou a vytvoří něco, co jsem nějak celou dobu doufal, že vytvoří. Místo toho byla tahle série ještě horší než ta první. Především, se nijak nezměnil postup. Místo toho, aby seriál disponoval nějakou akcií, tak se zde nejvíc řeší právnické kličky a diplomatická řešení. Což by nebylo špatně, pokud bych nekoukal na Daredebila, ale na Matlocka a nebo Better Call Saul. Ani tam se tolik právničina neřeší (a pokud už, tak v celku zajímavou a zábavnou formou) a to je seriál přímo o právníkovi. Děj nemá žádný spád a charaktery jsou bez nějakého inteligentního promyšlení. Jediné díly, které měly dle mého pointu byly ty se Stickem, jelikož ten jediný umí nějak racionálně uvažovat. Nemluvím o tom, že jakmile zabijí v jedný sérii jednoho nudnýho černocha, tak do další hoděj rovnou další dva. Největší stupidita mi přijde Elektra. Postava, která vlhne při rozmrdávání skleniček o zem a místo toho, aby Mattovi nějak pomohla, když před ní krvácí, tak se ho zeptá jestli si myslí, že je sexy. Tak jako cože? Nemluvím o tom, že máme v seriálu nějakého Punishera, který měl být nějakou novou gradací v ději a přitom za celý seriál punishne asi jenom tři lidi. A jen jeden z nich je správnej nebo tak. Prostě je pro mne tento seriál zklamáním. Obě série to byly lehce o ničem. Proto asi udělám zásadní věc a to tu, že pokud třetí série bude hned v prvním díle katastrofa, tak se na to rovnou vykašlu. Nějak na to nemám nervy, na rozdíl od TWD, kde ještě nevím kde ty nervy na to beru. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadát správná druhá série! Tvůrci se poučili z chyb první části a napodruhé nám servírují dokonalé dobrodružství, které je mnohem nabitější. Příběh je zajímavější a soustředí se na více postav a Elektra a Punisher dodávají seriálu novou, hutnější dynamiku. Akční scény jsou ještě propracovanější, než minule a to by se dalo říci o celé druhé řadě. Daredevil je zpátky v nejlepší možné formě a po celou dobu jsem s úžasem sledoval, co se na mě valí za komiksové blaho. Nezbývá, než tvůrcům zatleskat, neboť se jim povedlo něco neuvěřitelného a příběh i jeho staré i nové postavy vás absolutně pohltí. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevilovska druha séria bola o niečo slabšia ako prvá, ako už je zvykom. Vracajú sa staré známe tvare a dokonca aj nové ako Murdockova ex priateľka Elektra ktorá mu tentokrát pomôže s yakuzou. Zaujímavé bolo aj prepojenie s ďalším seriálom od marvelu a to punisherom. Pre niekoho skvost pre mna len priemerný seriál ktorý mal ale posledné časti poriadne akčné a naozaj vydarené. Uvidíme čo pre nás majú tvorcovia na druhu sériu ktorá sa chystá a samozrejme aj na tretiu daredevila ktorý je zatiaľ o dosť lepší ako punisher. 4* ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol komiksové tvorby a to ať už jde o seriálové projekty, nebo filmové.(Smazal se mi dlouhý komentář a já nemám teď sílu psát ho znovu, takže ho za pár dní napíši a doplním, ale první věta by Vám měla bohatě stačit, abyste věděli, že to musíte vidět). PS: Už to nenapíšu, ale i tak první věta i po dvou letech stále platí. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)
  • Název epizody Kinbaku je japonské slovo pro Otroctví. (Epistemolog)
  • Punisher čelí možnému trestu smrti v Delaware. 2. srpna 2016, asi pět měsíců po vydání druhé sezóny, byl trest smrti v Delaware považován za protiústavní. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama