Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Nádherný film blížící se k žánrové dokonalosti. Herecký koncert Toma Hankse a Garyho Sinisea, při kterém zaplesá srdce i toho největšího mrzouta a který dojme snad každého. Výborná režie, výprava a scénář... Forresta Gumpa prostě miluji, má srdeční záležitost.

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Prostě pecka, která rozhodně nepostrádá koule :-)

Počátek

Počátek (2010)

Inception je pro mě ten nejúžasnější film, který jsem měl možnost vidět. Top of Nolan, film který je momentálně na špici mého žebříčku. Nevím kde začít, brilantní scénář, vytříbené herecké obsazení, typicky Nolanosvké... a ta hudba...pro mě zatím nejlepší soundtrack Hanse Zimmera. Úžasná gradace, velice rafinovaný film, který jsem hltal vteřinu po vteřině. Tak jako by golfista udělil 6 hvězdiček filmu Tenkrát na západě, tak bych já udělil to samé Počátku. Za mě 99,9% (nějakou rezervu si musím nechat :-) ). Děkuji a klobouk dolu!!!!

Pí a jeho život

Pí a jeho život (2012)

Jeden z nejnádhernějších filmů, který jsem kdy viděl a vzbudil ve mě tolik pocitů... nádhera, surovost absolutní vizuální orgasmus, totální vžití do děje a prožitek emocí. Snímek, který mě chytl neskutečnou silou za srdce a donutil mě přeorganizovat top desítku nejoblíbenějších filmů!!! Úžasné!!!