Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (40)

plakát

Povinnost a čest (2012) 

Takže... Na to, že jsou ve filmu obsazeni klucí mariňácí..jsem si zvyknul docela rychle. Nebyla to žádná herecká hitparáda, ale na druhou stranu to bylo něco jiného, než nepřemožitelný Mark Wahlberg, který dokáže uběhnout 10 kiláků afghánskýma horama, přičemž má v těle minimálně 50kg olověného závaží a potom si jentak v mezičase hodit operaci nohy, při níž použije jako anestezii starej dobrej dřevěnej klacek do huby. Mělo to prostě grády, záběry z pohledu vojáka opravdu fungovaly, moc pěkné vtažení do děje a hlavně, film nikde nezamrzal - pořád se něco dělo.

plakát

Speciální jednotka (2011) 

Dobrý, vskutku dobrý.. Pasáže z úprku poněkud zdlouhavé. Jinak čistokrevná napumpovaná akce s velkejma koulema!

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Nejlepší film pro rok 2013, který jsem prozatím viděl. Neuvěřitelně napínavé.. Herecký výkon Toma Hankse v posledních minutách mluví za vše.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Dojmy z filmu ve mě dozrávaly cca týden.. No a po týdnu? Bomba!!! DiCaprio mě zválcoval hlava nehlava a musím říct, že po každém filmu, který s ním zhlédnu si říkám, že už je laťka nastavena tak vysoko, že už prostě nemůže hrát lépe... Ale světe div se, ten chlap bude zandavat do nekonečna. DiCaprio zaručil tomuto snímku 70% a dalších 25% dávám za všechno kolem. 95%

plakát

Legenda 17 (2013) 

Ruská bylina vyprávějící o udatném bohatýrovi "Vaľerovi", který si projde drsným hokejovým tréninkem a zápasy, zahrnující všechny patřičná klišé. Na konci příběhu se Charlamov společně se sbornou vypraví za velkou louži, kde musí sehrát zápas dějin proti démony posedlým kanaďanům, kteří zjevně trpí středně těžkou mentální retardací se silnými násilnickými sklony a bez žvíkačky Wrigley's Spearmint nedají ani ránu... Na jednu stranu, pro mě oblíbené hokejové téma, film vcelku pěkně odsejpá... na druhou stranu šíleně zaujaté, jako americké filmy ze 70. let. a občas trochu směšné.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

S čistým svědomím uděluji plnou palbu. Ano má to své mouchy, někdy James Wan moc tlačí na pilu, jindy kopíruje Exorcist ( levituicí židle )...to vem čert, protože je to zanedbatelné. Musím se přiznat, že nehodnotím Conjuring jako běžný film, ale jako horor a kvalitních hororů je jako šafránu,. Bezchybná kamera, parádní gradace a atmosféra hustá jako jako pěna na holení... Podle mě jeden z nejlepších hororů za poslední roky. Vynikajícíc!!!

plakát

Hon (2012) 

5-ti hvězda jak vyšitá,já tomu říkám emočně-vykořisťovatelský film,jste jak vosk, film si s vámi dělá co chce, neubráníte se. Člověk po tom vysávání a pocitu nespravedlnosti, potřebuje nějaké zadostiučinění ve stylu, prokopejte těm všem parchantům hlavy za to jak se k hlavnímu hrdinovi chovají a udsuzují jej.

plakát

Hanna (2011) 

Dobře naražené, byť nedomrdlé.... a to po všech stránkách... začátek slibuje celkem kvalitní film. Po zhurba dvaceti minutách se film řítí dolů, ať už s hudbou, akčními scénami nebo naprosto zoufalými záporáky. Nemohu si pomoci ale nabírá to otáčky béčkových německých akčních filmů. Škoda, začátek filmu sliboval něco lepšího...

plakát

Šmejdi (2013) 

Pět hvězd za myšlenku a nadšení. Filmařsky to sice na úplně plný počet není, ale toto je jiná liga. Jentak dál, víc takových dokumetů.

plakát

Patrola (2012) 

Velice slušné, kamera přidává na autentyčnosti... příběh dvou poldů, kde nechybí akce a jejichž kolegiálnost srůstá v bratrství. Závěr filmu emočně silnější. Nějak k tomu nemám co více dodat :-)