Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Zhovadilost..efekty extrémně na pitchu, žádný dirty hlášky/narážky, málo ženskejch těl včetně toho nejzajímavějšího - Alexandry Daddario. Bez mučení se přiznám, že to byl main reason, proč jsem se na to "těšil" už od trailerů, ale jak říkám, bylo jí žalostně málo. Abych věčně jen nepíčoval, tak i pár světlejších okamžiků bylo, takže jsem se trochu zasmál. Ale z čeho se mi chce poslední dobou brečet/zvracet/vzít si voči ručním šlehačem, jsou naprosto nepotřebný a k uzoufání trapný camea..jsou tu tak opodstatněný a důležitý jako třeba ten choroš Stan Lee v marvelovkách..

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Druhá pětka dílů stojí za hovno..Prachař prostě chybí

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) odpad!

Fajn..končim s touhle píčovinou, už toho bylo dost. Vim, že je to popkorn, ale ty logický díry gigantickejch rozměrů prostě nejdou donekonečna přehlížet. Děj absolutně vo hovně a ten nucenej humor? Ne, díky, už ne..a to jsem si myslel, že nic horšího než sedmička nebude..omyl

plakát

Trestanec (2017) 

To kurva jo!! Drsnej retrospektivní nářez, skvostně zahranej, vypointovanej, s hutnou atmosférou a můžeme klidně říct, že i s posláním. Jediná výtka, kterou mám, je, že bych klidně ještě přidal stopáž právě v tý minulosti, popř. chcete-li ve vývoji hlavního hrdiny, proč ne...jinak teda..vim, že Bernthal má svý kvality, ale toho Dána s rumunským jménem neznám, páč nesleduju GoT..ale předvedl se náramně!

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Český True detective? No..nebál bych se to tak označit..solidní deprese

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Jen dvě slova...Miroslav Donutil!

plakát

Sedm statečných (2016) 

Co si budem povídat..natočit remake remakeu, to zní už samo o sobě jako úplně debilní nápad a jen to dokazuje, že hlavounům v Hollywoodu dochází nápady, a kolikrát to vypadá, že i dech. Co mě zarazilo nejvíc, že tohle psal ten samej Pizzolato, kterej se tak vyznamenal v True detective..nechápu. Ale jako na druhou stranu to fakt není až takovej průser, jakej se dal asi čekat. Klasickej, prázdnej souboj dobra zla, doplněnej fajn hercema, a dokonce třeba ty přestřelky jsou super, jen by jim to posraný "eRko" slušelo podstatně víc. A Sarsgaard přehrává jak nikdo.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Zklamání..nijak extrémně mě to nebavilo, obzvlášť Whitaker a scény s ním mě sraly natolik, že jsem málem usnul. A nevim, jestli mě srala víc ta postava, nebo on sám. Pak se ale objevil Vader a já měl chuť tleskat..takže to bylo takový jako na houpačce. S tim, že poslední půlhodina byla fajn a při posledních 2 minutách jsem se málem zesral blahem. Ale nevím..říkám si, jestli toho nebylo poměrně málo. Lord Vader je sice kurevsky mocnej, ale asi mi to nestačí. 7/10

plakát

Kickboxer: Vengeance (2016) odpad!

Asi tak zbytečný, jako vědomě si nasadit děravou šprcku, ve snaze se chránit. "Tvůrci" to nejspíš věděli, proto se ani netrápili s psaním nějakýho jakože scénáře a prostě naplácali pár testosteronovejch karaterobotů vedle sebe, prdli k nim naprosto tragickýho Batistu, kterej měl radši zůstat v WWE ringu a nikdy z něj nevylejzat, ještě tragičtějšího Van Dammeho, kterej už by snad neměl vylejzat ani z domu a neurotickýho střihače, kterej prostě nevydrží deset vteřin bez použití "nůžek". Hovno tak smrdutý, že by na něj ani moucha nesedla.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Moje první a zároveň poslední zkušenost s 3D kinem. Viděl jsem v tom naprostý hovno, poznal jsem v tom to samý a ještě teď mě z toho zaostřování kvůli titulkám bolí hlava. Takže z filmu mám úplný nic, jen špatnej dojem a co nejdřív musim kouknout znovu, ale už jen na starou, dobrou 2D klasiku. Zatim tři..uvidíme příště.