Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Mise na Mars (2000) 

Nic moc záživnej film, ale i přesto poměrně dobře strávitelnej, říkal jsem si...pak přijde totálně dementní poslední půlhodinka a člověk by blil i to, co nesežral. Hlavně z dialogů typu: A:"musíme zpátky do lodi, blíží se bouře!" B:"my jsme už ale v lodi a ta už startuje odpočet" A:"no, tak dělej, pojď, musíme letět domů" B:"tam právě letim" A:"cože Jime? Musíme k nám domů!" B:"copak to nechápeš? Proto jsem se narodil" C:"škoda, že tě nemůže vidět Woody.." B:"ale on mě vidí, je tu s námi " To jdi do prdele ty vole. To tam byli všichni sjetý jak ve Woodstocku nebo co, kurva?

plakát

Ant-Man (2015) 

Tak jak jsem dlouho otálel se zkouknutím, tak o to větší rohlík od ucha k uchu jsem při sledování měl. Super hlášky, herci, role (zejména Michael Peňa), i děj filmu jako takovej. Navíc Evangeline Lilly vypadala jak Shay Fox, což je opravdu super :)). Takže za mě jedna z nejpovedenějších Marvelovek..Výtka by byla, a tou je otřesnej dabing, ale za to chudák film nemůže, tak nebudu remcat zbytečně..

plakát

Noční můra: Tajemství spánkové paralýzy (2015) 

Je tomu asi tak dva tejdny, co jsem prožil tu nejhorší noční můru a vlastně nejen noční můru, ale vůbec tu nejhorší a nejděsivější věc svýho života..kdy jsem ne tak docela spal, strnulej, jakoby ochrnutej od hlavy dolů a viděl jsem stát mezi futrama postavu, která byla celá zahalená temnotou a i když jsem neviděl oči, úplně jsem cejtil, jak na mě zírá, stojí tam a dává si záležet na tom, abych se bál..strachy jsem se snažil křičet na přítelkyni, která spala vedle mě, abych jí vzbudil, ale i přesto, že jsem hejbal pusou a snažil se vyloudit aspoň hlásku, nedokázal jsem to...stejně tak pohnout čímkoliv, nic nefungovalo a musel jsem čekat, až to všechno přejde...a jsou tomu dva dny, kdy si přítelka stáhla tenhle dokument a já najednou zbystřil, když jsem zjistil, o co jde..začal jsem googlit a dostal jsem zpětně mnohem větší strach..ne z dokumentu, ale z toho, o co jde..spánková paralýza..svinstvo, který prožívá poměrně dost lidí..a fakt nikomu to nepřeju..hlavně už si nepřeju, abych to prožil znovu......nicméně konečně k dokumentu..v podstatě nám ani nic neřekne..nevysvětlí, proč se to děje, co to startuje a některý storky (ta sračka v tom lese ke konci) mi přijdou tak hrozně přitažený za vlasy, že i když vim, že je spánková paralýza hustý psycho, takový hovna nikomu nesežeru. Křesťanská víra jako lék, je pak už třešinka na dortu úplný demence. Takže dokument je fakt na hovno, ale onen "jev" jako takovej, je fakt brutální psyho zážitek.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Obrazovej orgasmus se skvělým DiCapriem a s zas a znovu naprosto ďábelským Hardym. Drsnej film, drsný bitky, drsná příroda. Snad jen ty bludy, vize, haluze a flashbacky mě sraly... Jak to tam jen ten štáb ve zdraví přežil..

plakát

Terminator Genisys (2015) 

!!!KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY!!! Všechno absolutně špatně..počínaje už trailerem, kterej obsahuje brutální spoiler, přes otřesný, nesympatický obsazení, konče naprosto nesmyslnejma dírama v logice (nebo jsem prostě idiot, co nechápe už vůbec nic), který jasně poukazujou na to, že se tvůrci měli vysrat na jakoukoliv recyklaci a natočit něco svýho, originálnějšího. První, podle mě, nesmysl je hned v úvodu filmu, kdy jen aby to bylo co nejvíc podobný jedničce, vidíme, že inteligentní a vyspělej Skynet pošle do minulosti jednoho uchcanýho, zastaralýho terminátora, když je vidět, že maj v zásobě X dalších nevyužitých..Ale jo, dejme tomu, to přece jen neni až takovej průser, jako ten, co v zápětí přichází. Dostáváme se do roku 1984, kam, jak jistě všichni víme, byl původně poslanej v jedničce jen Kyle Reese a T-800...může mi teda kurva někdo vysvětlit, kde se tam vzal i T-1000, kterej se objevuje v "originále" až 10 let po Kyleovi a první "téosmistovce"!?!? Načež doráží další berle jak hovado..Biehn se v jedničce sere s terminátorem nějakou hodinu a půl cca, Arnie v pokračování dokonce hodiny dvě a tadyti sráčové, co by měli dozajista problém porazit na PSku v Tekkenu na easy Heihachiho, vyřešej oba terminátory za cca dvě minuty. Ok..v tu chvíli byl můj zažívací trakt hodně v prdeli a měl jsem fakt co dělat, abych se neposral. Pak těch pár desítek kotrmelců s autobusem bez jedinýho zlomenýho nehtu, téměř nehlídanej Skynet, upgrade T-800 v T-1000....to už se člověku silně protáčej panenky. Dalšího Terminátora zřejmě vážně vynechám, a to upozorňuju, že nejsem úplně zarytej fanda.

plakát

Méďa 2 (2015) 

Ta zkurvená romantická linie ublížila už prvnímu Tedovi a je škoda, že se teda MacFarlane nepoučil. Stopáž je přemrštěná a gagů a humoru celkově dost ubylo. Pro mě je bohužel pokračování ve všem slabší, vyjma hlavní ženský role. Protože Amanda Seyfried i Mila Kunis jsou velkejma ozdobama...nicméně, slabý tři hvězdy.

plakát

Hra s nevěrou (2005) 

Strašně předvídatelný a „přezvracený” a konec až do hoven poslanej..

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

První řada 80%. Druhá řada za rovnejch 100%, a to finále je to nejepičtější finále všech seriálovejch finálí, co jsem kdy viděl.. Těšim se na třetí řadu a doufám, že to bude minimálně stejnej mazec jako řada druhá.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Chtělo víc scén s motorovkou a bejvalo by to bylo geniální!

plakát

Interview (2014) 

Začátek sliboval ujetou komedii jak řemen...no, komedie to už pak byla jen místy, a ujetost byla vystřídaná pubescentní trapností, jakou je hlavně strkání předmětů do zadku, prdění v televizi atd...nicméně James Franco byl naprosto geniální!