Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (934)

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Dobrý vtipy, jen mi přišlo divný, když mají dítě ženy 40+. Herecká mimika René je tak zajímavá, že musíte celou dobu přemýšlet jestli má botox nebo ne. Jinak lepší jsou první dva díly. Doufejme, že toho více neuvidíme.

plakát

Čertí brko (2018) 

Co bych mohla na pohádce vyzdvihnout: masky čertů - byly parádní, originální a strašidelné + poučení, které přišlo slovně až na konci děje. Co příliš v pohádce nefungovalo: písničky, které byly málo chytlavé + trapná honička s vylepšenou bambitkou. Vím, že pohádky jsou pro děti, ale některé jsou koukatelné i pro dospělé. Taky vím, že na tento film se už NIKDY nepodívám.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Pokud romantiku, tak jedině s Bridget Jonesovou, trochu buranskou a nablblou, ale jinak velmi vtipnou postavou. První dva filmy jsou dobré a víc vidět nechci.

plakát

Kocour (2003) 

Kocour mi strašně lezl na nervy svým debilním smíchem. Grinch od Dr. Seusse byl skvělý a kocour je možná v knižní podobě taky parádní (snad se dostanu k oběma knihám), ale ve filmové verzi nic moc a nemohu posoudit, co si přidali filmaři a co je podle předlohy.

plakát

Třetí skoba pro Kocoura (1983) 

Dost zajímavá detektivka pro děti. Je zajímavé, jak dřív uměli napsat poutavý scénář a dnes jsou ty příběhy nudné plné akčních efektů a výrazů, kterým obyčejný člověk nerozumí.

plakát

Můj kámoš špión (2020) 

Nebylo to špatný i A. Schwarzenegger hrál v rodinných komediích, tak proč ne D. Bautista a řekla bych, že tento film je jeho nejlepší po Strážcích galaxie, které jsem s ním viděla. Film byl koukatelný a dokonce i vtipný.

plakát

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020) 

Trochu znepokojivá pohádka. Dost mě srali, tím přiblblým chrochtáním a děj byl trochu chaotický. Dost mi připomíná Pohádku pohádek (2015), taky nevím jaký má účel nebo co si o tom myslet.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Nejvíc mě na filmu rozčilovali dementní staříci. Proč se Fridge jmenuje Chláďa mi pořád není jasné. Z filmu se vytratila ta temná atmosféra, která byla patrná v původní filmové verzi.

plakát

Zakleté pírko (2019) 

Troškovi pohádky jsou poslední dobou trošku zvláštní a taky mě trošku serou tím, jak se snaží být moderní, ale použít prolínačku jako ve školní prezentaci, to je trošku do očí bijící. Nicméně v duchu moderního pojetí se mi líbila animace žabky - vodníka. Mě osobně se pohádky líbí strašidelné a myslím si, že v dnešní době se líbí i dětem drsnější pohádky. Co pohádka postrádá je vtip (až na pár vtípků se sestrami) a důvtip hlavní hrdinky. A co třeba víc lidovek? Pořád jsou pro mě Troškovův TOP: Princezna ze mlejna, Z pekla štěstí nebo O princezně Jasněnce. Tohle je jen hezká slátanina, na kterou hodně rychle zapomenu.

plakát

Dora a ztracené město (2019) 

Dora Croft pro děti. Některými výstupy mě Dora dost srala, ale přece jen je to pohádka pro děti a ne pro dospělé.