Reklama

Reklama

Kocour

  • USA The Cat in the Hat (více)
Trailer

Obsahy(1)

To je zase jednou venku pořádná plískanice a Sally s Conradem se sami doma tuze nudí. V tom do domu jako smršť vpadne Kocour a začne z klobouku tahat jedno kouzlo na druhým. A když se k němu ještě připojí jeho dva kumpáni Věc Jedna a Věc Dva, rozproudí se parádní zábava, plná gagů, šílených scének a veselého dovádění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Strašně praštěný film, ale upřímně jsem se u něj zasmál. Film pro malé děti, který je ale zároveň plný vtipů pro dospělé, které děti nemohou pochopit. Kdo se u tohoto filmu chce pobavit, ten se určitě pobaví. A uznávám, mám zaujaté hodnocení - překlad pro dabing dělala moje sestra, takže na Kocoura nedám dopustit. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Sakra, byla to blbost pro děti, ale i já jsem se chvílemi dobře bavil. Kocour má totiž kromě infantilního humoru i celkem dobré hlášky, které mnohdy zas tak úplně pro děti nejsou. Postava Kocoura svým chováním připomínala Jima Carreyho v Masce. Myerse sice nemám rád, ale tady to vlastně není on. Byla to skutečně ujetá jízda. Dvě hvězdičky za ty povedené hlášky. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Velice těžké najít v historii film, který by se více ztratil v zaměření na cílového diváka. A víceméně i pod názvem knižní předlohy. Pokud jste viděli určité scény v angličtině, budete vědět, o čem mluvím. Scéna s písní Lionela Richieho v pozadí shrnuje celý film. Ale možná skutečně bude nejlepší, když to zů stane pod vrstvou prachu. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Neuvěřitelný úlet, úchylárna a ... teď momentálně mě nic na ú nenapadá. K pochopení a správné vychutnání tohoto filmu je zapotřebí vládnout sofistikovanou myslí, aby bylo možné proplést se bludištěm absurdity, slovních hříček expresivního přehrávání všech zůčastněných. Divák očekávající další z mnoha více či méně realisticky motivovaných filmů, které spadají do mainstreamu, bude zákonitě zcela šokován a může se velmi snadno stát, že na hru nepřistoupí. Analytikův ráj... ať už se zabývá psýché či strukturou filmu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady plati vicemene to samy, co pro Grinche, ostatne je to od stejnyho typka. Jen diky predstaviteli hlavni role to je totiz koukatelnej film. Na Grinche to sice nema a ani to nebylo nejaky veledilo, stejne jako Myers nema na Carreyho, ale diky jeho hlasu, hlaskam a nekterejm gestum se na to da docela slusne divat a sem tam se i nad necim pousmat, ale jinak to je hrozna kravina s nic moc trikama. Ale Baldwin je libovej. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Kostým kočky byl zhotoven z chlupů angorské kočky a lidských vlasů a byl vybaven chladícím systémem. Aby se Mike Myers při natáčení venkovních scén neuvařil, měl k dispozici přenosné klimatizační zařízení, které se připojovalo mezi záběry hadicí k jeho kostýmu. Ocas a uši fungovaly na baterii. (HappySmile)
  • Během natáčení byly ukradeny tyto předměty: 2,5 metrů velké brýle; 1,2 m, 1,8 m a 2,4 m velká kovadlina, 1,2 m velký klíč a 2,1 m velký golfový míček, který vážil víc než 90 kg. Tyto předměty dosahovaly hodnoty 55 000 $. Později byly nalezeny v nákupním středisku přesprejovány grafity. (HappySmile)

Související novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (více)

Reklama

Reklama