Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (122)

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Na svou dobu to nebylo úplně zlé.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Humor seriálu je na opravdu vysoké úrovni, což je dáno nejspíše prostředím, ve kterém se děj odehrává. V IT světě totiž podle mě nejde šlápnout vedle, neboť "ajťaci" jsou prostě lidé, kteří jsou pro nás, "normální", naprosto nepochopitelní. Seriál si drží tak nějak stejnou laťku od první série - je tedy nesmírně zábavný. Co mi však trošku chybí, je mírné rozvinutí postav. Víme, že Jen hledá chlapa, Roy a Moss nemají jako nerdi rádi fotbal a pochopitelně taky hledají nějakou ženu, Mosse obtěžuje matka... ale co dál? Myslím si, že kdyby zázemí postav bylo rozvinuto více, mohlo by to přinést spoustu dalších vtipů... Škoda, 80%

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Zdeněk Pohlreich je prostě profík, který si zaslouží úctu a respekt. Jen někdy nechápu, proč si ho něktreří lidé zvou k sobě, když mu pak oponují a hádají se s ním.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Po zhlédnutí pilotu těžko hodnotit. Seriál může snadno sklouznot k podrůměru, ale stejně tak se z něj může vyklubat kvalitní podívaná. Uvidíme, co přinesou další díly. Trošku se obávám, že první díl rozehrál až příliš mnoho zápletek a vzhledem k tomu, že nás ještě nějaké další zvraty čekají, bojím se, aby to autoři nakonec trošku nepřekombinovali (jako například zmíněné Losty během večeře). Zatím se ovšem příkláním ke druhé variantě, proto pilot hodnotím ****.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Stálice televizních soutěží. Prosté, jednoduché, zábavné. Pořad, který mi příjemně zpestřil nejedno dopoledne/odpoledne.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Babica už by podle mě neměl chlastat. Pak by si možná uvědomil, že na televizní obrazovce jako šéfkuchař nemá co dělat.

plakát

Batman začíná (2005) 

"If you make yourself more than just a man... if you devote yourself to an ideal... and if they cant stop you... then you become something else entirely... a legend, Mr Wayne."

plakát

Bludiště (1997) (pořad) 

"A teď otázka za dva bludišťáky"

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Band of Brothers je bezpochyby výjimečným seriálem, který stojí za to vidět. Svou strukturou spíše připomíná film, který je rozkouskován do deseti částí. Efekty jsou na seriál na velmi vysoké úrovni. Troufám si tvrdit, že co se týče efektů, zpracování apod., nemá seriál obdoby. Herecké výkony jsou také výtečné. U některých scén (objevení lágru) mi běhal mráz po zádech. Ve výčtu pozitiv bych mohl pokračovat do nekonečna. Co se týče negativ, mám jen jedno – seriál jsem zatím viděl jen jednou (je jisté, že se k němu v budoucnu opět vrátím), a tak jsem se v jednotlivých postavách trošku ztrácel – kolikrát jsem se přistihl, že když bylo řečeno nějaké jméno, netušil jsem, o koho se jedná do chvíle, než se objevil na obrazovce (kolikrát jsem to nevěděl ani pak). To je však maličkost, která na mé pětihvězdičkové hodnocení nemůže mít žádný vliv. ...we lucky few, we band of brothers...