Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené filmy (7)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Klub rváčů! Viděno! Slyšeno! A tento film u mě i zvítězil! TOTO GENIÁLNÍ DÍLO MI DALO TOLIK, že je div, že jsem neskončil ve cvokárně a když jsem se vzpamatoval, věděl jsem jedinou věc: TENTO FILM CHCI VIDĚT ZNOVU!!! Knižní předlohu jsem opravdu nečetl, ale film mě ZCELA OHROMIL! Ta nádherná kritika dnešní nenažrané společnosti... Díky Finchere, konečně někdo! Neklasická, ale vyraždech kamera, výborní herci, boží Brad Pitt, Helena B.C. a Edward N. A tolik naprosto n e z a p o m e n u t e l n ý c h scén ('vypůjčení' auta, divoká soulož a hlavně konec atd. atd.) NO CO TU SEDÍTE! PRASKEJTE TENHLE FILM SHÁNĚT!!!

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Velice krásný film, který se mi líbil v mnoha ohledech! Ty ohledy jsou: výborná kamera, originální scény, příjemná hlavní hrdinka, sympatičnost a krásné prostředí prostředí Paříže. Tento film je o vzájemné pomoci, lásce a utváření světa kolem...přesný opak Klubu rváčů, který je o destrukci, ale přesto je mou srdeční záležitostí (viz. komentář)

Čelisti

Čelisti (1975)

Bezvadná klasika, kterou zná každý...co víc dodat...CHRAMST!

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

„Nenatočitelný“…alespoň tohle se tvrdilo ve 20. stol. Avšak na přelomu tisíciletí geniální režisér Peter Jackson převedl tento velkolepý román na stříbrné plátno…Film je plný geniálních vizuálních efektů,smysluplných dialogů a napínavých momentů.I přes vražednou stopáž uběhne rychle jako voda.Výkony herců jsou brilantní a navíc se zde neobjevují příliš známé tváře,proto se více vžijete do postav.Knižní předloha je pochopitelně propracovanější a šťavnatější,ale tento film může být právem nazývaný klenotem filmografie.