Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (20)

plakát

Antikrist (2009) odpad!

Subjektiv a verbal - opravdu zajímavé komentáře. Po umělecké stránce skvělé, ovšem film, ve kterém je v 10 vteřině vidět penis předznamenává opravdový psycho zážitek...a nemýlil jsem se. Stále jsem se ptal: "Kde je sakra ten Antikrist?!" Herci zjevně oškilví záměrně, no řekněte, vidět takhle zvířecky trpět Roberta Pattinsona nebo Miley Cyrus? Hmm...možná by to bylo ještě zajímavější. Ne, tento film opravdu nebyl nic pro mě, a to si myslím, že skousnu hodně silné věci...

plakát

Šedá zóna (2001) 

Depresivní...nic víc a nic míň...Po tomhle by nejeden rád skočil z mostu...

plakát

Playgirls II (1995) odpad!

Naprostý odpad, který se zpracováním blíží jiným českým filmíkům (Kameňák a jemu podobné)...Češi holt nemají nic jiného na práci, než točit takové vrcholy nevkusu.

plakát

Plump Fiction (1997) odpad!

Pouhá žárlivost na úspěch filmu Pulp fiction...a přitom je to trapné, děs pohledět!

plakát

Eragon (2006) 

Pouze a pouze za draka, bez kterých by fantasy nebylo ono.

plakát

Mrazík (1964) 

Za Marfušu, vytrvalost ČT a za dědečka Hříbečka.

plakát

Pelíšky (1999) 

Když jsem si tento film nechal uležet v hlavě a po pár měsících jsem se k němu znovu vrátil, uvědomil jsem si jak moc se podobá takovému tomu životu "normální" rodinky. I když nás od té doby dělí 50. let, v rodinných vztazích se nic nezměnilo. A puberťáci byli zahraní naprosto skvěle! To otrávení svými "starými, neschopnýmií a nudnými" rodiči mi opravdu připomělo, co věčně zažíváme. Velice zajímavý pohled na minulou dobu a život v ní.

plakát

Mexičan (2001) 

U tohoto filmu jsem se opravdu BAVIL, těch 119 minutek uteklo pohodově a rychle... P.S....tak opravdu nevím, jestli jsme se koukali na to samé

plakát

Klub rváčů (1999) 

Klub rváčů! Viděno! Slyšeno! A tento film u mě i zvítězil! TOTO GENIÁLNÍ DÍLO MI DALO TOLIK, že je div, že jsem neskončil ve cvokárně a když jsem se vzpamatoval, věděl jsem jedinou věc: TENTO FILM CHCI VIDĚT ZNOVU!!! Knižní předlohu jsem opravdu nečetl, ale film mě ZCELA OHROMIL! Ta nádherná kritika dnešní nenažrané společnosti... Díky Finchere, konečně někdo! Neklasická, ale vyraždech kamera, výborní herci, boží Brad Pitt, Helena B.C. a Edward N. A tolik naprosto n e z a p o m e n u t e l n ý c h scén ('vypůjčení' auta, divoká soulož a hlavně konec atd. atd.) NO CO TU SEDÍTE! PRASKEJTE TENHLE FILM SHÁNĚT!!!

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Velice krásný film, který se mi líbil v mnoha ohledech! Ty ohledy jsou: výborná kamera, originální scény, příjemná hlavní hrdinka, sympatičnost a krásné prostředí prostředí Paříže. Tento film je o vzájemné pomoci, lásce a utváření světa kolem...přesný opak Klubu rváčů, který je o destrukci, ale přesto je mou srdeční záležitostí (viz. komentář)