Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Oblíbené seriály (10)

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

První série-100% Druhá série-85% Třetí série-50% Čtvrtá série-60% Pátá série-zatím 50% Od třetí série jde seriál do háje. Už není to co býval. Jasně, musí se posunout dál, ale až takhle? Z Eleny je totální kráva, Damon už není zase tak vtipnej jak býval a Stefan? OMG. Vybrala si Damona jedu do prdele...Bože! Plno postav zemřelo a Klaus je čím dál tím víc nudnej a to nemluvím o Mattovi. Za mě tedy doporučuju zkouknout do třetí série a pak nekoukat, budete zklamaní! BTW. Kráva Elena si na konci trojky vybere Stefana. Je snim pár dílů ze čtyřky a najednou si uvědomí, že milujeme Damona? Bitch, please...

Hollywoodské sny

Hollywoodské sny (2012)

Pochybuji, že ten kdo dal odpad tak viděl minimálně 3 díly.... Sériál je podle mě naprosto v pohodě. Taková oddychovka na večer. Dramatu je tam docela dost, ale že by to byla telenovela, se mi teda nezdá. Já jsem si seriál hodně oblíbila a rozhodně by si zasloužil druhou sérii!

Sortilegio

Sortilegio (2009)

Ti co dali odpad, asi viděli jenom jeden díl. Jinak nevím... Hvězdičku si to určitě zaslouží za děj, protože narozdíl od ostatních telenovel ho má. Další hvězdičku za herce, protože jsou i horší herci. Třeba v Zamilované jsou úplně příšerní. No a to už jsem na dvou hvězdičkách, tak jakej odpad? Příště až budete něco hodnotit, tak se podívejte na první dva díly a nehodnoťte jenom podle toho, že je to prostě telenovela ;) Btw. Já dávám čtyři hvězdičky, protože narozdíl od ostatních telenovel se na to dá dívat :)

Láska ve hvězdách

Láska ve hvězdách (2014)

Tak tento seriál mě naprosto nadchnul. Nic moc jsem si od toho seriálu neslibovala, ale okamžitě po pilotu jsem si ho zamilovala! ♥ Naprosto úžasnej seriál plnej dobrejch herců a zápletek.

Mysterious Love

Mysterious Love (2021)

Tak tohle byla jízda! Bavil mě snad každý díl, nic jsem nepřeskakovala, dialogy dobré, mezi hlavními postavami neskutečná chemie a jejich scény jsem si neskutečně užívala. Sice mi hlavní hrdina ze začátku trochu neseděl, byl takový divný a říkala jsem si, že mohli vybrat lepšího, že vedlejší mužská postava byla  daleko lepší, ale po nějakých pěti dílech jsem si ho zamilovala, konečně nebyl tak nesympatický a začal se i usmívat. Poslední dva díly nejlepší, akce taková, že jsem i nedýchala a napětě čekala, jak to všechno dopadne. Co se týče vedlejší ženské role, tak sice byla taková otravná, ale dalo se to, i jsem tomu páru ke konci fandila a když to vypadalo, že je s nimi amánem, málem jsem to obrečela a nadávala, že tohle tvůrci ani nemůžou myslet vážně no a pak jsem jenom zírala s otevřenou pusou. Pokud máte rádi aknější seriály s romantikou, doporučuji všema deseti. Tohle se neskutečně povedlo, už dlouho jsem neviděla tak skvělý čínský seriál.

Zasvěcený

Zasvěcený (2016)

Všeobecně Turecké seriály a hlavně o Mafii vůbec nevyhledávám, ale tohle mě zaujalo, protože tam hraje můj oblíbenec z Ferihy (Jediný turecký seriál, který se mi líbil, další Turecké jsem už neměla touhu nějak vidět) a tak jsem si řekla, že se na to aspoň podívám kvůli němu, že on to asi utáhne stejně jako Ferihu, ale že to stejně bude nic moc a možná budu kdo ví co přeskakovat, ale jako takovou pecku jsem nečekala! Čuměla jsem na to s otevřenou pusou a když už si myslíte, že je hlavní hrdina odhalen nebo ten šéf mafie, že už ho mají, tak čumíte s otevřenou pusou, že jakože cože? Jak to udělal? To se samozřejmě poté dozvíte a říkáte si, že jak je to mazané. Upřímně jsem ještě neviděla tak skvěle propracovaný seriál a každá postava něčím upoutala, ať už byla kladný či záporná, každá postava měla něco do sebe, samozřejmě hlavní hrdina v podobě Cagataye byl nejlepší, o tom žádná, ale oblíbila jsem si i vedlejší postavy a to se mi nestává. Za mě tohle byla skvělá jízda a určitě si seriál někdy pustím znovu, až tak nějak zapomenu o čem že to vlastně bylo, ale to za hodně let, protože tenhle budu mít v hlavě hodně dlouho.