Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Recenze (161)

plakát

Don Matteo (2000) (seriál) 

Zdejší hodnocení bohužel dávají lidé, kteří seriálu nerozumí. Je to samozřejmě zasazený do italského prostředí a jede ve svém vlastním stylu humoru, který zde asi moc lidí nechápe. Převážně je to detektivní seriál s prvky humoru. Seriál však nedělá hlupáky z četníků, kteří často pachatele najdou sami pomoci svých postupů, občas z menší poznámkou Dona Matea. Ten však sází pouze na svou dedukci. V tom se liší od podobně laděných seriálů, kde často hlavní postava neomiyný detektiv. Seriálu bohužel ubližuje nedokonalý dabing v kterém spoustu vtipů nevynikne jak má.

plakát

Konec srpna v hotelu Ozon (1966) 

V kategorii české post apo určitě vrchol žánru, za ním se už vleče jen Poslední přesun z r. 1995.

plakát

Nexus (1994) 

Film jsem kdysi viděl v kině a znovu se kouknul až před pár měsíci. Samozřejmě jinak to člověk vnímá jako dítě a jinak jako dospělý. Netuším jak moc do filmu toho zasahoval střihač, režisér a nebo producent, ale na spoustě míst jde znát, že film postrádá logiku. Jeden z původní postřehů, film se měl původně odehrávat na několika planetách soustavy, ale nakonec vše vytváří dojem, že to má být stejná planeta. Myslím si, že český partner tedy Bratři v triku, který po tomto filmu zkrachovaly, odvedl práci co jim byla zadanou dobře, bohužel další sekvence filmu byla naprostá katastrofa a film si navzájem vůbec nerozumí. Možná pokud se u španělů zachovaly všechny části i ty vystříhané, možná by zdatný střihač a režisér dokázal z toho udělat lepší film, ale takhle celkově nedává žádnou logiku a konec je naprostá tragédie.

plakát

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (2022) odpad!

To je snad poprvé co jsem něčemu dal hodnocení odpad. Bohužel jak tady mnozí píší tak v tomhle pokračování nefunguje nic. I když tam je všechno co ve filmech Hill/Spencer je, a pokud oslovili Terence Hila plně chápu proč se tam neobjevil. Tam není nesympatický ani ten padouch. Protože to jediné co se jim tam povedlo bylo to, že kreténi jsou tam všichni. Des. děs. děs. děs.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Z mého pohledu dělají z lidí úplné idioty, protože jen cvok si může myslet, že když mi za prdelí bouchne atomovka, můžu si oprášit prach ze saka a odejít jako kdyby se nic nestalo. Vím, že zombie filmy mají určité věci které fanoušek přehlídne, ale vše má své limity. Film je dobrý do určité chvíle, ale konec je odfláknutý, zbytečný a hlavně mohli klidně nechat hrdinům tu atomovku bouchnout nad hlavou hned, protože stejně nikdo nepřežije.

plakát

‘Ohana: Rodina je poklad (2021) 

Na film jsem se kouknul protože byl na Netfluxu v českém jazyce, ale bohužel se jedná o sice hezký rodinný film, ale které mají stejný protivný konec. POZOR SPOILER Hledači pokladu z nějaké debilního způsobu o poklad přijdou. Z mého pohledu je to nudné a neoriginální.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Na film jsem chtěl jít do kina, čekal jsem, ale nakonec se to na mě valilo všude, takže jsem jej shlédl na HBO. Co k němu však říct. Stejně jako od prvního jsem od něj nic nečekal, ale podle traileru jsem si představoval, že bude nabitý suprovou hudbou, ale to co jsem tam věčně slyšel bylo k uzoufání, stále stejný motiv a navíc tam celý film nezazní ani jedna pořádná skladba. To mě naprosto otrávilo. Co však dalšího filmu schází je pořádný padouch, protože on tam vlastně žádný není. Tedy pokud nepočítáme toho Boha co stvořil kámen přání. Třetí věc je přepálená délka, neděje se tam toho tolik aby to muselo být 151 minut dlouhé. Takže film neurazí, ani moc nenaštve, ale také člověka nepřinutí se na film kouknout znova. Což je škoda, možná měli natočit spíše rok 1968 s válkou ve Vietnamu. Ten válečný podtext tam chyběl.

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Knihu neznám, ale film nevyházel až tak zle. Spíše by mu však seděl trochu pohádkový nádech, který tam scházel. Film je zasazený někdy do roku 1996. Přesto se podobal několika americkým filmům a byla tam vidět jistá inspirace. Pokud však srovnáme folm z ostatními českými filmy, byl mnohem více koukatelný.

plakát

Vlastníci (2019) 

Četl jsem na film jen chvály a rozhodně měly pravdu. I když se film odehrává v jedné místnosti, jsou dialogy napsané dobřé a byla pohoda se na film dívat. Rozhodně se plný počet hvězdiček zaslouží.

plakát

Zakleté pírko (2019) 

Pohádka určitě měla potenciál, ale hlavní postava dívky byla strašně zahraná a neuvěřitelná. Postava vodníka byla o mnoho lepší. Je to škoda, že mnoho posledních pohádek umírá na špatně napsaném scénářem.