Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (463)

plakát

Kdo přežije - Jižní Pacifik (2011) (série) 

Jedna z nejhorších sérií amerického Survivora. Soutěžící na prd, dokola se opakující výzvy, žádné pořádné blindsidy. A vy co jste tak udělaní z Ozzyho, byste měli zkouknout tuhle sérii, protože z ní zjistíte, že je stejný trotl jako ti, co si z něj uchcávaj, jen když ho vidí v intru.

plakát

Těžká dřina (2011) (pořad) 

Hodně ale hooooodně slabý odvar výborné Špinavé práce, které tenhle patvar nesahá ani po prsty na noze. Moderátor je tak trapný až to bolí a vzhledem k jeho věku bych očekával, že nebude mít otázky, na které by se spíš zeptalo 10 leté děcko než 24letý chlap. Když se budu chtít dívat na někoho jak se brodí po hlavu v ho....žumpě, tak se podívám na Špinavou práci nebo na romy pod barákem co kopou kanál.

plakát

Borgia (2011) (seriál) 

6 lidí co dalo odpad se překliklo.

plakát

Pevnost Boyard (1998) (pořad) 

Trapnej profesor a ještě trapnější Boyard s trapnýma hláškama v trapném pořadu s trapnýma soutěžícíma, kteří ani nezvládnou tak trapné ůkoly jako šáhnout na pavouka či vylézt pár metrů na laně, ale když se vypne zvuk a dám si k tomu lahváče, dá se na to i dívat.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

A krok a krok a hop a skok.

plakát

Soccer Mom (2008) 

Missi Pyle je luxusní samice. Zajímavé komentáře: slatkac.

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

P*čovina, hovadina, volovina, capina, kravina, demence největšího kalibru, blbost, ubohost, koko*ina, č*rákovina, sračka, ho*no, mr*ka...je zapotřebí něco dodávat??

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tento seriál se dá popsat jen jedním slovem....Legen...počkejte si...dární!!!

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) odpad!

Naprosté dno českého moderátorského pořadu. To je produkce na tom tak dementně, že jako moderátorku musí vybrat Lucii Bílou, která jak ve filmech, tak i v moderování tápe jak slepec přes silnici?? To je ještě ale sranda oproti tomu, co se dělo v následujících minutách. Milion nominací pro Odcházení, každých 30 sekund záběry na vdovu po Havlovi, nějací negři co ani tančit neumí....HNUS!! Jediným plusem bylo, že Hynek Čermák dostal Lva. Že já si radši nepustil ty Chipmunky!!