Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (217)

plakát

AC/DC: Live at River Plate (2011) (koncert) 

Neskutečný koncert. Už jen ze záznamu je ta atmosféra skvělá. Člověk by tam hned chtěl být. Neskutečný nářez a hlavně ty nejlepší písničky od AC DC. prostě luxus a pro milovníky téhle skupiny, je to povinnost vidět.

plakát

Americká krása (1999) 

Vůbec nevím, co si o tom filmu mám myslet. Osobně mě nejvíc bavila poslední půlhodina. Tam jsem všechno pochopil a všechno se pořádně vybarvilo. Jinak jsem měl stejné pocity, jako například z filmu Requiem za sen.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Sám tvrdím, že dvojky, trojky a tak dále jsou vždy horší než první díl. Ale někdy se najde výjimka. Tady máme jasný důkaz. A ještě něco, konečně nová pohádka, která stojí za to a nádherně vyniká mezi těma moderníma sračkama bez hlavy a paty.

plakát

Anthropoid (2016) 

Bál jsem se toho, protože mě vyděsilo, že film vznikal v americké produkci. „Amerika“ do něho nezasáhla ale tolik, akorát přivedla dva hezounky do hlavních rolí, aby film přivolal větší procento diváků. Ale teď k filmu, až na pár chyb, které člověka přímo bouchnou do očí, to nebylo vůbec špatné. Samozřejmě Gabčík s Kubišem v Praze nechodili jen s těmi dvěma děvčaty, jak je to zachyceno ve filmu, měli jich daleko více, ale nebudeme kazit romantické scény a přeci jen, dotváří to obraz hrdiny, nepůsobilo by to super, kdyby se ti dva hoši denně pelešili s jinejma holkama. Ale obecně doporučuji všem, pěkná podívaná. Nebýt přehnaných akčních scén a pár chyb, tak plný počet bude samozřejmostí.

plakát

Ant-Man (2015) 

Wow. Marvel dle mě trošku jinak. Moc povedený kousek, který měl perfektní příběh. Nechybí napětí ani vtípek. Moc pěkné a uvidíme, jakou roli Ant-Man sehraje nadále.

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) 

Osobně mám radši v těchto rolích dvojici Depardieu a Clavier. Ale ani tento Asterix nebyl špatný, ale nebylo to pro mě ono. Jinak celý příběh byl dobrý a hodně mě oslovilo prostředí, kde se příběh odehrával. Výborná odpočinková komedie na páteční večer. Ale co mě dostalo, byly takové drobnosti a blbosti jako, že jeden z vozatajů byl Schumacher a jeho vůz v barvách Ferarri.

plakát

Avatar (2009) 

Můj dojem z filmu? Naprosto průměrný. Podle toho, jak se o něm mluvilo, jsem očekával něco víc, film, který jsem ještě neviděl. Bohužel, viděl jsem lepší, hodně lepších filmů. Ale Avatara jsem skouknul 4 roky po premiéře, možná kdybych vyšel čerstvě z kina, hodnotil bych jinak, protože co mě na něm nejvíce zaujalo, byly efekty, které byly perfektní. Co se ale týče příběhu, tak asi každému je jasné, jak film nakonec dopadne.

plakát

Avengers (2012) 

Tak je za mnou první společný film všech superhrdinů. Celkové pocity byly všelijaké. Ale asi nejdůležitější pro mě bylo to, že až druhá polovina mě nadchla a měla akci. První půlka mě až tak moc nebrala, místy jsem se docela nudil. Ale celkově to bylo fajn.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

U Marvelu je to snad v mém případě pravidlem. Půlku filmu se nudou kopu do prdele, dívám se na čas, kolik mi toho ještě zbývá. A pak? Pořádnej rozjezd a z filmu, který mě absolutně nebavil, se stane hodně dobrej a napínavej snímek. No nemůžu se dočkat dále.

plakát

Bábušky z Černobylu (2015) 

Tak tohle se povedlo. Příjemný dokument o lidech, kteří se nesmířili s vystěhováním po černobylské tragédii a navrátili se zamořených míst, kde žijí dodnes. Moc se mi to líbilo. Pěkný byl ten kontrast sešlá vystěhovaná babka někde 200 km od oblasti a naproti tomu aktivní stařenka, která je živa z plodů z radioaktivní půdy. Doporučuji všem, i když místy sem tam až mrazí.