Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (117)

plakát

Vyznání Anny Elliotové (2007) (TV film) 

Den předtím jsem viděl adaptaci z r. 1995 a musím říct, že ta byla mnohem lepší. Herci (a hlavně teda Anna) sice víc pasovali do svých rolí v tomhle filmu, ale ve verzi z r. 1995 byli mnohem zábavnější a větší zm*di (Anina sestra, která pořád něco jedla, ta druhá, hypochondrička, otec, pomlouvajicí všechny níže postavené...). A taky tam bylo všechno lépe vysvětlené, z této verze bych asi spoustu scén nepochopil.

plakát

V kruhu koruny - Richard II (2012) (epizoda) 

První půlka byla super, lepší než Jindřich IV, ale pak už to bylo moc zdlouhavé a ukecané.

plakát

Královna z Katwe (2016) 

Je to spis tak na tri hvezdicky, ta ctvrta je za sachy a Afriku.

plakát

Pokání (2007) 

Dost zdlouhave. Cekal jsem, ze hlavni cast filmu bude to samotne "pokani" behem valky, ale hlavni casti byl uvod. A take me celkem vadilo to stridani casovych linek. Nakonec jsem rad, ze jsem vcera videl Pychu a predsudek a ne tohle, i kdyz jsem po precteni popisku tady na csfd chtel radeji videt nejdriv Pokani.

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

Snad se nekdy dockam pohadky, kde lide v jinem kralovstvi budou mluvit i jinou reci, treba slovensky. A teda nevi proc, ale tak princezna byla hezci s tim velkym nosem.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Cekal jsem, ze se na konci neco stane, ale tenhle konec me nejak nedava smysl.

plakát

Blade Runner (1982) 

Jak napsal POMO - Vizuálne a hudobne krásne a pútavo hypnotické. Nejlepsi (nejhypnotictejsi) je zacatek a pak vyslech Rachael. A skvela hudba Vangelise.

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Asi meli Anglani pocit, ze ve Vikinzich vypadaji jako idioti a porad tam dostavaji na prdel, tak se rozhodli natocit neco, kde to bude opacne. Vzhledem k tomu, ze mam rad historicke serialy, tak se me to samozrejme libilo. Jen se to holt musi srovnavat s Vikingy. Tam me treba vadilo, ze tam Anglicani (narozdil treba od Parizanu) vypadaji jako idioti a porad dostavaji na prdel. Presto ale musim objektivne uznat, ze Vikingove jsou lepsi. Maji lepsi postavy - Ragnar, Lagherta, Loki a cele je to takove vic cool. Oproti tomu Uthred tu vypada jako italsky pornoherec (stejne jako treba Jon Snih a Rob Stark v Game of Thrones). EDIT 2022: A jeste k tomu mluvi jak mental.

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Nejlepsi ceska pohadka od doby Andela pane. I kdyz, jak uz tu nekdo psal, ten konec trochu pokulhaval.