Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Ti, kdo mění svět (2018) odpad!

Wtf??? Veganstvi si zaslouzi kvalitni a na vedeckych zakladech postaveny dokument. Ne cherry picking.

plakát

Stingray Sam (2009) 

OMG! Listen to this guy and sing with him!...... This here's a lullaby... It's song to go to sleep by... Close your eyes while my friend and I here sing you a lullaby... Listen to the words of the song... They're all about cats and dogs... Cats and dogs and stars in the sky in a pretty little lullaby... In a pretty little lullaby... (https://www.youtube.com/watch?v=d5s0Qk93MQY)

plakát

Birdman (2014) 

To byla ale ptákovina... aneb Další z řady nesnesitelných absencí jakékoliv myšlenky

plakát

Importance of Being Morrissey, The (2002) (TV film) 

Steven Patrick Morrissey - pro některé modla, pro jiné poněkud odpudivý typ umělce. Odkud se bere inspirace, která je v pozadí jeho osobité hudby? Je homosexuál nebo opravdu striktně dodržuje zásady celibátu? Jak je to s jeho vegetariánstvím a s láskou ke každé živé bytosti (Meat Is Murder)? Na tyhle otázky, které tvoří jakýsi pomyslný základ specifické kontroverze všeobecně známé jako Morrissey, vám tento dokument neodpoví. Pokud ovšem patříte k fanouškům slavných The Smith či pozdější sólové tvorby této ikony britské populární hudby, dokument byste si neměli nechat ujít.

plakát

Black Flag Live (1984) 

...Poklidné citace myšlenek Henryho Millera pro začátek, dále energií sálající projev Henryho Rollinse...Formálně značně nesourodá kombinace, obsahově zcela přesná. Tento koncert musí zaručeně nadchnout nikoli jen skutečné obdivovatele hc scény, ale také posluchače tvrdé hudby vůbec...neboť Black Flag se svým vystoupením nesmazatelně zapsali do hudebních dějin...A kdo se řadí mezi fanoušky Rollinse, bude nepochybně potěšen, když ho uvidí jako mladíka s nezvykle dlouhými vlasy a s překvapivě méně urputně pěstovaným image drsňáka, tak jak tomu bylo za éry Rollins Bandu...

plakát

Jan Patočka (2007) (TV film) 

Patočkův život sice nebyla jen filosofie, ale posthumní odkaz, který nese jeho jméno, lze v obecném smyslu vnímat výhradně v souvislosti s filosofií. Tu však jistě nelze zcela odmyslet od života a to si tvůrci, jak myslím, uvědomili. Dokument je zaměřen na Patočkův filosofický odkaz, ale v kontextu se zvláštními životními peripetiemi tohoto filosofa, na základě kterých byl nakonec donucen odejít. Dokument tedy mapuje vlastní Patočkovu filosofickou cestu na podkladě historických okolností. V tomto smyslu je tedy natočen velice dobře.

plakát

Americký chopper (2003) (pořad) 

Kromě obdivuhodné zručnosti a invence stavitelů těchto strojů přitáhnou diváka rozbalancované třecí plochy mezi šéfem firmy-otcem a syny-zaměstnanci. Většina dílů je velmi vyhrocených a překypujících emocemi. Z toho důvodu lze říci, že seriál je zaměřen výhradně na americké publikum, ale ani Evropan se nudit nebude, což dokonale zajišťují právě již zmíněné specifické osobnosti vyskytující se v totmo seriálu jako hlavní hrdinové. Nudit se s velkou pravděpodobností nebude ani ten, kdo nerozumí a nefandí motorkám - jsem toho sám příkladem. Výborný marketingový tah, příjemná a uvolňující zábava.