Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Dementní. Velmi dementní. Nemam nic proti motorkám, naopak, stroje co tu jsou k vidění jsou skvostné, ale zase že bych to žral, to taky ne... Ale hlavně je to, jak již jsem uvedl, naprosto dementní! Neustálé hádky mezi otcem dementem a syny dementy mi příjdou jako z telenovely... Jednu hvězdu dávám za to, že je tam chvílema vidět opravdu zajímavá práce... ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, jenž přišel s něčím novým a neokoukaným. Ale po pár dílech zjišťujete, že je to pořád znova a znova. Motorky stejný, hádky nejinak. K tomu ještě rozdělení na juniora a seniora. Obrovská snaha dostat skomírající seriál znovu na popředí televizních obrazovek tím, že ústřední dvojici rozdělí je dána pouze finanční kalkulem tvůrců. Ničím jiným. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nemělo by mě překvapit, že v dnešní době vznikl ke všemu již vytvořenému seriál o chlápcích, kteří dávají dohromady motorky. No a vida, stejně plně nerozumím tomu, že někdo vleze s kamerou do garáže, poskakuje kolem antiasertivního otce se synem, a posléze na tom postaví kariéru. Není však potřeba chápat všechno. Když pominu prvotní pohnutku nebo záměr, musím uznat, že své obecenstvo si tato odrůda reality show patrně najde. Vlastně už našla, podle zdejšího hodnocení. ()

Deadmaus 

všechny recenze uživatele

Teutel, největší machr, kterého jsem kdy viděl. Kdykoliv koukám na tento seriál, mám lepší náladu. Všichni odvádí opravdu skvělou práci, ať už pro neziskové organizace, padlé vojáky, jejich vdovy, nebo nadřízené, handicapované, děti... Nikdy jsem neviděl u nikoho větší srdce, než u Orange Country! Přítelkyně o mne dokonce prohlásila, že jsem na tento seriál značný maniak. To je ovšem pravda. Nenechám si nikdy ujít! ()

Týnkaa 

všechny recenze uživatele

Čí je ta motorka? To není motorka lásko, to je chopper... :D :D Jinak taky vám přijde, že Paul Jr. většinou na té motorce nic většího nemontuje, jen se tak poflakuje? Celkem vzato se na to dá koukat, jenom je škoda, že ty choppery jsou tak škaredý a všechny na jedno brdo... P.S. Vinnie je nejlepší ;) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Spoločnosť zamestnáva 26 pracovníkov (stav ku koncu roka 2011) a vyrába približne 150 motocyklov ročne. (m.a.t.o.)
  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama