Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (155)

plakát

Akta Z (2008) (seriál) 

Zajímavý seriál to opravdu je takový napůl dokument a napůl nějaká taková příběhová linka ale jejichž kvalita je kolikrát hodně pochybná. Nic moc herecké výkony něco bych asi zahrál líp i můj pes. Něco strašidelné něco kolikrát hodně trapné.

plakát

Antiviral (2012) 

Rozhodně to není špatný film, ba naopak na režijní debut je to až moc dobré. Hodně uchýlné, perverzní a hnusné. Ale ne nereálné stačí se podívat na bláznivé fanynky např. Justina Biebera které by sežraly i jeho hovno. Nicméně film je velice zajímavý a slušně natočený.

plakát

Argo (2012) 

Dokonalý film. Někdo řeší realističnost. A pokud bych jí řešil taky tak bych filmu dal nižší hodnocení. Ale mě jde o požitek z filmu a to tento splňuje na 100%.

plakát

Armageddon (1998) 

Tenhle film je neuvěřitelně megalomanský. Tak jako všechny ostatní filmy Michaela Baye. Vedle hodně slušného hereckého obsazení a na svou dobu extrémně povedených efektů, zde je neuvěřitelně silné patriotství. A dokonalé hudby od Trevora Rabina.

plakát

Baby Máma (2008) 

Relativně slušná zábavná od dechovka, která se snaží vyvážit děravý scénář vcelku slušným obsazením. Tina Fey dokáže snad každý utáhnout bez problémů sama. S Amy Poehler už je to ale horší ne, že by mi přímo vadila ale ve dvouch nebo třech scénách leze docela na nervy.

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Hodně zajímavý film. Nepamatuji si kdy by mi naposled byli sympatičtí dětští herci.

plakát

Batman (1989) 

Na tomhle filmu je všechno tak jak má být, ale přece mi na něm něco chybí a nedokážu popsat co. Herecké výkony jsou dokonalé. MIchael Keaton 7/10, Jack Nicholson 10/10 Kim Basinger 9/10. MIchael Keaton má neustále takový svůj toporný výraz. zatímco Jack Nicholson je zde velmi ale velmi úchylný Tohle beru jako druhý pořádný film Tima Burtona.

plakát

Batman a Robin (1997) 

Proč proč. Proč z téhle dobře naběhlé série udělali takovouhle frašku. Sice vyměnili děsného Vala Kilmera ale chtělo to i jiného režiséra a lepší atmosféru protože ta je tady tak pro pětileté děti. Herecké výkony jsou stále prach bídné. Arnold Schwarzenegger 3/10, George Clooney 5/10, Chris O'Donnell 2/10, Uma Thurman 6/10, Alicia Silverstone 4/10. Scénář tady snad ani není. Škoda slov.

plakát

Batman navždy (1995) 

No ty krávo ve Warneru jsou teda solidní debilové. Střídat Burtona i když natočil pěkně dobré oba dva díly to se jen tak nevidí. Neříkám, že Joel Schumacher je špatný režisér ale tady to vcelku posral a to doslova. Atmosféra která byla ve dvou předešlých dílech temná je zde spíše dětská. Herecké výkony vcelku slabé. Val Kilmer 4/10, Tommy Lee Jones 7/10, Jim Carrey 9/10, Nicole Kidman 7/10, Chris O'Donnell 5/10. O nějakém scénáři zde ne může být ani řeč. Takže ve finále jsou ve Warneru volové.