Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Tváří v tvář (1997) odpad!

Uděsné, strašlivé. Nebýt Travolty a Cage, kteří možná trochu zachraňují tento film, tak jsem to vypnul už před koncem. Každých 5 minut je ve filmu scéna, která postrádá jakoukoli elementární logiku. Kde byl scénárista, když se točil film? Naprosto děsně přeceňovaná záležitost. Kdyby tam nebyly ty hordy mrtvých, tak by ten prosťoučký děj byl tak pro děti z prvního stupně základní školy. Pan režisér se zjevně vůbec netrápil, že mraky věcí prostě nesedí ani v základu a to ať už jde o nesmyslné přestřelky nebo klíčovou zápletku, která je sice přitažená za vlasy, ale i sci-fi by mělo mít alespoň nějakou trochu rozumnou úroveň. Ten film si hraje na nějakou vážnou strunu, ale chvílema je to spíš na hranici parodie. Celou dobu jsem nechápal, jak může mít taková slátanina 81%!

plakát

Halloween (2007) odpad!

Posledních 20 minut se hodí možná tak do Scary movie.... Docela slušná parodie. Bohužel ale nechtěná. Tohle snad nemůže myslet nikdo vážně.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Dlouho jsem odkládal shlédnutí tohoto seriálu, nakonec mě přilákalo vysoké hodnocení. V průběhu sledování jsem ale stále méně chápal, čím si ho zaslouží. Samoúčelné násilí, sex a vulgarita, stupidní dialogy. Ano je tu určitá komiksová nadsázka, ale to je hodně málo a nefunguje to tak dobře jako třeba v Sin City. Možná je to dobrý jako pozadí do televize někde v posilovně...

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Celou dobu to vypadalo docela dobře. Ale na začátku jsem měl takové nepříjemné tušení, že se z Quaida stane ten správný hrdina (pozor zbytek obsahuje spoilery), který zase všem po americku nakope a bohužel, když se jako obvykle ukázala absolutní nesmrtelnost amerického agenta a amerického prezidenta, měl jsem bohužel pravdu. Ty tři hvězdy jen za to, jak je to natočený. Mimochodem Opel vydrží víc než Hummer.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) odpad!

Nelogické chování, nechutné scény, zbytečné násilí. Prostě zbytečný film a přemýšlím o duševním zdraví režiséra a scénáristy, protože něco takového nemůže točit nikdo normální!