Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (54)

plakát

Pěkně blbě (2017) 

Podle komentářů jsem čekal více srandy v první polovině, ale pro mě byla vtipnější a zajímavější druhá polovina. To, že je to zčásti autobiografie Kumaila je na tom taky docela fascinující.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Super film, hezká animace. Cílené možná více na dospělé než na děti. Rasismus, předsudky a tak.

plakát

L. A. - Přísně tajné (1997) 

Z velké části v pomalejším tempu, ale když se to rozjede, tak je to super. Skvělý příběh.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

O umírání, smrti, o různých pohledech na tyto události. Pěkné detaily třeba v tom, jak umírající vidí rodinu trpící jeho nemocí, zatímco rodina se už za jeho zády připravuje na život bez umírajícího.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Předpokládám, že mi unikla spousta referencí na hry a popkulturu let dávno minulých, ale i tak to bylo docela příjemné. Ne všechno v tom příběhu mělo smysl, např. že ti mladíci jsou krom hardcore hráčů i super hackeři, když se to hodí. Ale budiž.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Docela švihlý snímek. Ale pěkně natočený a zahraný - číst jen scénář, tak tomu asi ani jednu hvězdu nedám, ale takhle...

plakát

Útěk z vězení v Dannemoře (2018) (seriál) 

Až na utahaný díl s jejich minulostí docela pěkný seriál na motivy skutečného útěku.

plakát

Přání k mání (2017) 

Příjemný rodinný film. Natočený z vizuální stránky s nápadem, děj byl ke konci už příliš kýčovitý. Závěrečná scéna prozření u grandhoteliéra byla zcela stupidní. Některé dětské herecké výkony pokulhávaly, ale u dětí se to dá přežít.

plakát

Pasažéři (2016) 

Nějaké ty dramatické akční scény si to mohlo odpustit. Umím si to představit víc jako sci-fi thriller, ale romantika k tomu taky docela šla. Konec by mohl být zajímavější, ale aspoň nebyl úplně nesmyslný.