Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Společnost hrdinů (2013) 

Nevím proč ,ale mě se tento film líbil hru znám moc dobře je to nejlepší hra která se kdy povedla. Čekal sem ,že to něco bude podobného ,ale boužel měli za úkol zadržet Německou bombu . Co mohu říct některé efekty nebyli nic moc zpracované dost animace bylo i takže ,jako ,že aspon zkusili nějak to udělat a sem fanda i hry dávám plný počet, film se mi líbil prostě :-)

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Madagaskar 3 udělaně neočekávaný animovaný a překrásný film. Toto sem si nikdy nemyslel ,že Madagaskar 3 bude tak užasný, co musím říct ,že opravdu je lepší než předchozí díly dá se na to dívat klidně i 2 krát bych to skoukl , nic se nedá vytknout skvěle pobaví ty atrakce cirkusoví ty různé barvy a ty užasný efekty prostě Wauu! :D Nemá to chybu ,moc vydařený díl a za to se musí dát velké díky Režiserům! Na ten to filmík animovaný bych doporučoval jít každému skvělí příběh a opravdu užasně vydařený pro to si odemne Madagaskar 3 zaslouží 100%.(*****)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Takže Walking dead, The (Živí mrtví) tento seriál opravdu nehorázně baví když jsem toto zahlídl říkal jsem si a jéžíš zase nějaká kravina ale od prvního dílu 1 série sem se zatrhl a hned od začátku mě to bavilo výborný seriál k tomu se nedá nic říct ani jediný seriál mě tolik nezajímal ,ale u toho se nedá odtrhnout hrozně napínavě to vždy končí ve všech tří sérií. Skvělí harci jako je Rick (Andrew Lincoln) a jiní Daryl ,T-dog o kterýho ve 3 sérii přídem :,-( je to prostě povedený seriál někdy to vypadá i jako doopravdy pěkný efekty skvělí příběh seriálu prostě křičím díky bohu že někdo něco takového vytvořil dá se na to báječně dívat s pocitem prostě už chci vidět další díly nový serie ! :) tomuto seriálu vždy dám zasloužených 5 hvězdiček .

plakát

Jurský park 3 (2001) 

Tak u 3 dílu Jurského parku jsem byl trošičku sklamán jelikož to nenatáčel Spielberg, a natáčel to režisér Joe Johnston. Neříkám film nebyl až tak zlí dokonce se nám tam vrátil herec Sam Neill. Ale nebylo to to pravé ořechové samo o sobě příběh byl vázaný vlastně na záchranu chlapce , který se ocitl s matčinim přítelem na ostrově. Zkrátka film určitě pobaví a někdy i viděsí efekty jsou celku poloviční a film je skvlěe napínavý jsem fanouškem Jurského parku ale s toho to dílu jsem byl prostě na půl sklamán. proto hodnotím pouze 3 hvězdičky :-)

plakát

Jurský park (1993) 

U tohoto geniálního snímku nemám slov, Jurský park je jednoduše nejlepší film roku 1993. Jsem velmi rád, že režisér Steven Spielberg něco tak úžasného natočil. Jednoduše řečeno, této dobrodružné podívané se nedá nic vytknout. Efekty jsou perfektně zpracované a celý ostrov vypadá dokonale a v něm samozřejmě i stvůry (dinosauři). Sam Neill je výborný herec a tady se předvedl v plné kráse. Jurskému Parku nechybí napětí, diváka neodtrhne od sedačky či TV a také strach pocítí z okolních zvuků. Musím podotknout i hudbu, která je zpracovaná skvěle panem Johnem Williamsem. Tento film doporučuji a ten kdo ještě neviděl, udělal obrovskou, ale obrovskou chybu!

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Film mě s Krátká tolik nenatchl ,ale pár vijímek tam bylo říkal sem si Amazing Spiderman co to ? čekal sem pokračování skvělého filmu Spidermana a něco jiného sice film se zakládá s úspěšné Spiderman 1 ,ale tento film je na půl úplně něco jiného.Jelikož tam hrají i jiní hereci , zkrátka navazuje to ,že známého studenta Petera Parkera (Andrew Garfield) kousne menší pavouk ,kterému dá schopnosti. Bude mít větší sílu bude moc lézt po stěnách domů a bude moc přeskakovat pomocí své pavučiny z jednoho baráku na druhý. Prostě Tento film sice pobaví má pěkné zpracování příběhu skvělou animaci ,ale není to ono. Koho to pobaví určitě doporučuji . (***)

plakát

Avengers (2012) 

Avengers skvěle natočený film, každého člověka pobaví je tam pár vtipných ukázek či mluvení :D Třeba jak HULK a náš Boží přítel - Thor si pomohou a skolí obří nestvůru a co udělá HULK praští Thora pěstí a on odlítne :D Příběh je vázaný a skvělí ,určitě jen tak neodtrhne od kin. Z Počátku to začíná tím ,že se vlastně nikdo s Avengers nemusí ,jak mile příde chvíle nátlaku a svět se začne hroutit a vypukne armáda mimozemský stvoření tak náš známý herec Samuel L. Jackson -( Nick Fury) Schromáždí všechny hrdiny a by k invazi nedošlo a zabránil zlému Bohovi (Loki) Bratr Thora který se chce vymstít a tak svět čeká zkáza ale Avengers se pokusí zastavit válku mezi nima.