Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Akční

Recenze (202)

plakát

Havenhurst (2016) 

Ale jo, tak celkem spokojenost, snímek rozhodně na vyšší úrovni než například loňský Lost After Dark, bohužel jen toho gore, který už tak nějak k slasheru patří, bylo hodně málo, navíc favoritku Danču nám kuchli už v úvodu, takže tahouna film moc neměl, snad jen malá Belle Shouse, která má určitě potenciál v nějakém vícerozpočtovém hororu určitě zazářit (vidina nových Pátků...), konec taky za moc nestál, nedal žádnou možnost k pokračování, ale plottwist ušel.

plakát

Hellraiser II: Svázaný s peklem (1988) 

BOMBA! Pekelná jízda jak má být. O chlup lepší než první díl, Pinhead má zde konečně prostor ďáblovat, Kirsty ztratila ze své uvřískanosti a malá Tiffany je skvělá. Finální cenobit je super.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Sakra, jak moc jsem se na to těšil, tak velké zklamání. 3D je zbytečné,ale 2D by bylo také k ničemu, protože na plátnu nebylo vidět nic (Minotaurus, Chiméry). Vidět byli obři (ale nebyli nic moc), ale nejlepší byl, i když nic nepředvedl, Kronos, s ním si Liebesman poradil vskutku dobře.

plakát

Hop nebo trop (2004) (seriál) 

Na lyžích-neviděl jsem, Na vodě-5*, Na koních-3*, Memoriál-4*, Pelech-neviděl jsem, Ženy do větru-neviděl jsem, Tři vdovy-4*

plakát

Hory mají oči (2006) 

Začínám obdivovat Alexandra Aju. Už jsem měl tu čest vidět Zrcadla a bylo to super a tohle bylo taky super. Takže se pustím do jeho dalších filmů.

plakát

Hotel pro psy (2009) 

Dobrý, jenom mi vadil strašně předvídatelnej konec (SPOILER! Myslím, když si je ten chlap ze sociálky k sobě vezme a jsou to jeho děti).

plakát

Hra o trůny - Vrata (2016) (epizoda) 

Tak zatím rozhodně nejlepší díl série - takové mrazení v zádech při závěru epizody sem už hodně dlouho neměl.

plakát

Hřbitov domácích zvířátek (1989) 

Uživatel J*A*S*M to za mě podrobně vypsal, ale já ještě něco připíšu. Pet Sematary je výborný atmosferistický béčkový horor s vynikající knižní předlohou. Jen tak dál, tvůrci Kingových filmových předělávek. 100%.

plakát

Hříšný tanec (1987) 

Nejde to jinak. Cajdák všech cajdáků, ale tak neskutečně krásný.