Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie
  • Akční

Recenze (203)

plakát

Příběh o Zoufálkovi (2008) 

I když jsem asi jediný, co si to tady myslí, řeknu to na rovinu: Nádhera! 100%.

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Zack Snyder se zbláznil. Totálně! LotG je temná, animovaná fantasy, která podle mě rozhodně není určená pro děti. Snyder si SPOILER! vzal příklad z 300(helma). Dejte na mě, chcete něco lehce temného na večer? Pusťte si to, neváhejte. 95%.

plakát

Já, padouch (2010) 

Já nedokážu skoro žádnému animáku dát jinak, než 5*. 95%.

plakát

Silent Hill (2006) 

Se Silent Hillem je jedna potíž - půlku stopáže nevíte, co se to kolem vás vlastně kurva děje, a když už to trochu začnete chápat, vrazí do vás Gans perdu závěrečnou scénou v kostele a v domově. Tento horor je vlastně takovou symbolickou uzavírkou éry, kdy byly duchařiny na velkém vzestupu a krásně postupně se budovala atmosféra (The Others, Ring, Descent). A navíc sladká tečka. Tři mí oblíbenci v jednom filmu (tzn. Sean "Ned" Bean, Radha a Laurie "Andrea" Holden) a navíc v tak úžasným atmosferickým nářezu s naprosto nejlepšíma nezáporákama (Alessa, Red Pyramid), jen opravdu škoda toho konce, který je možná až moc nevysvětlený (jak to, že zůstaly v temnotě? Umřeli nebo ne?), a škoda zbytečného přehrávání Beana, jinak není filmu co vytknout a dle zážitku se film zřejmě přesune do topky. 100%

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Nejoblíbenější postava: Bender. Nejlepší série: 2. Nejlepší 3. epizody: 1. Hell Is Other Robots(S01E09), 2. Xmas Story(S02E08), 3. A Clone of My Own(S02E15)

plakát

Šmoulové (2011) 

Popravdě, jako ostatní jsem od tohoto filmu nečekal absolutně nic, ale narozdíl od ostatních mám opačný názor. Dámy a pánové, po filmu Rango je tohle animovaná bomba roku! 3D jsem si užil pěkně, příběh smyšlen fantasticky, takže dál není asi co filmu vytknout. Hlavní úlohu zde má Nešika(???), což mě překvapilo, New Yorkská atmosféra ušla. Vtipné scény jsou opravdu, ale opravdu vtipné(scéna s Azraelem v obchoďáku). Pro mě 95%. PS: Jestli na tento film někdy narazí uživatel Viktooorka, bude se ti to moc líbit!

plakát

Volání divočiny (1966) 

Chtěl jsem dát 4*, ale za to, že jsem ještě hodinu po tom brečel, zvyšuji na 5*. Nádhera. 95%.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

"Mám tři děti a žádný peníze. Proč nemůžu mít žádný děti a tři peníze?"100% Nejoblíbenější postava: Bart Simpson. Nejoblíbenější série: 12. nejoblíbenější tři epizody: 1. New Kids on the Blecch(S12E14) 2. Eternal Moonshine of the Simpson Mind(S19E09) 3. Little Girl in the Big Ten(S13E20).

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

1.série: Si vysloužila fakt parádní rozjezd, díly jsou skvělé, padají jedny vtipné hlášky za druhými a všechny postavy až na Howarda se pilně snaží. 2. série: Je to ještě lepší než jednička, tady jsou díly narozdíl od jedničky skvělé všechny, opět se zde parodizují filmy hláškami, a postavy - o tom není řeč. 3. série: Si udržuje přiměřeně stejné tempo jako dvojka, nic se nezhoršilo ani nezlepšilo, jenom jsou zde vtipnější hlášky (když Raj zparodizoval Elastičku s kondomem, tak jsem se válel smíchy po zemi) a tentokrát se přestal snažit zase Raj. 4. série: Věda pokročila, s ní i hranice našeho nejlepšího seriálu, co kdy byl stvořen, tohle je totiž to nejlepší, co tento seriál mohlo potkat. Dvakrát tolik gagů, dvakrát více parodie, dvakrát více srandy než ve všech sériích. UPOZORNĚNÍ!!! ZDE ZAČÍNAJÍ MÍRNÉ SPOILERY! Do LA se přistěhovala Rajova sestra Priya. No a kdo by se s ní hned začal líbat? Odpověď se dozvíte. Amy Farrah Fowlerová Sheldona nutí do vztahu. Jak to nakonec dopadne? Raj touží po Howardově snoubence Bernadette. Co s tím Howard udělá, až to zjistí? KONEC SPOILERŮ! 5. série: Tak nějak nevím co napsat. Nezlepšilo se to ani nezhoršilo, ale něco možná k lepšímu. Kolotoč kolem svatby Howarda s Bernadette je fakt zamotaný, Amy je posedlá tím, že bude družička atd. a víc prozrazovat nebudu viz 4. série, kde jsem udělal chybu. Neberte tento komentář k páté sérii, který vypadá jako by se mi nelíbila, tímto způsobem, páta série je úžasná, věřte! 6. série: Pořád stejná pecka: Zvraty, málo napětí a obrovská nálož vtipů. Jen tak dál! Teorie strun se nám pomalu odhaluje a my, posedlí fanoušci, můžeme jen napjatě čekat na očekávanou sedmou řadu. Celkově je to jeden z nejlepších seriálů, co kdy byly vytvořeny.