Reklama

Reklama

Grindhouse: Don't

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Krátka vtipná "inštruktáž" o tom, čo by ste nemali robiť ak sa nechcete ocitnúť v situáciách ako vystrihnutých z hororových filmov. (ethos)

Videa (1)

Celý film

Recenze (168)

Hrobař 

všechny recenze uživatele

U celýho projektu Grindhouse mám rád hlavně to balancování někde u hororu a zesměšnění hororu. Udržet se na tý hranici není jednoduchý protože pokud to člověk přežene zvrhne se to v trapnost nebo to skončí jako obyčejnej oldschool horor. Tohle i v případě fiktivního traileru splňuje bezesporu druhou část, ani náznak něčeho co by celou záležitost trochu odlehčilo. Možná gore, ale to je spekulace k neexistujícímu filmu. Ale což třeba jednou něco přijde a bude pak co hodnotit. Takhle 4 za pro mě lehce vybočující trailer v celém projektu Grindhouse. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

V originále jenom "Don´t". Opravdu geniální fiktivní doprovodný trailer ke Grindhouse. Pokud má Rothův "Thanksgiving" tady na csfd okolo 70%, chtěl bych vidět, jak za chvíli dopadne tohle. Wright se do nás hned od začátku pustil pořádně z husta a napumpoval tenhle trailer neuvěřiteným černým humorem. Už od první chvíle, kdy spustí voiceover, začnete tušit, že tohle nebude jen tak "obyčejný" trailer a asi po dvacátém "Don´t" už se v křečích válíte po zemi smíchy. Vražedný transvestita ve svatebních šatech, naháč s děckem v hubě, vyřezné oči, no prostě úlet. Z grindhousovských fiktivních trailerů rozhodně ten nejlepší. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Velice vtipný parody trailer střílející se z klasických hororových filmů. Jsem rád že Edgar Wright jako jediný pojal svůj kousek Grindhousu ne jako skutečný trailer snažící se zachovat iluzi že po "tomhle" přijde i celovečerní verze, ale udělal v podstatě jen krátký film dotýkající se daného tématu. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Docela sranda s dobrým nápadem, Lucy Punch jsem zaznamenal, ale Simona Pegga jsem už nějak nerozeznal, bohužel minuta dvacet tři s takovýmto obsahem asi z mé strany nelze ohodnoti lépe a tak nějak mě nutí přemýšlet, zda to vubec má smysl zavádět do databáze? Ale asi ano, jen je to prostě zvláštní. Nechci nikoho rozhořčit. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je mi záhadou, co může během té minutky člověka tak strašně nadchnout, že se tu potom ohání maximálním hodnocením. První tři DON´T bych ještě vzal, ale jakmile to začne zrychlovat tempo, tak je to sestříháno z celkem bezvýznamných záběrů. Pokud by mě něco takového mělo navnadit ke zhlédnutí celého filmu, tak se přiznám, že bych film rád vynechal. Nic moc. Hvězdu za nápad. ()

Reklama

Reklama