Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (29)

plakát

Zátopek (2021) 

Normálně bych dal 4 hvězdy, ale opět dokurvený zvuk. Hlasy nejsou slyšet, ale hnusná hudba řve jako kráva!

plakát

Ben Hur (2016) odpad!

Tak tam chybel jen dinosaurus, vareni a ukrajina, jinak tam bylo vsechno!

plakát

Charro! (1969) odpad!

Chudák Elvis. Nechal se zatáhnout do stupidní kraviny.

plakát

Ozark (2017) (seriál) 

Třetí řada už mele z posledního. Zbytečných několik dílů třetí série, které se točí kolem maroda na práškách jenž si je nebere. K rodině pracující pro kartel by se takový nýmand nemohl ani náhodou přiblížit, natož způsobit víc než jednu komplikaci. Nereálné a scénář a režie už nevěděli jak dál. Čtvrtá série bude pravděpodobně na odpad.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Sračka. Scénárista měl přibrat na poradu nějaké patologické gamblery, nebo doktory, kteří je léčí. Pak by scénárista i rejža natočili něco logického. Takové nesmyslné myšlenky a úsudky ovlivněné svědomím žádný gambler nikdy neměl a mít nebude. Je je jeden cíl - PRACHY a neexistuje při jakékoliv hře přátelství, soucit, ohleduplnost, stud, pravda a hlavně svědomí. Konec kdy výherce nesáhne na výhru a ještě mu mrdne a hraje si na dobráka to celé degradoval z možných 3 hvězd na jednu a zvažuju i odpad.

plakát

Červený pavouk (2015) 

Tíživá hustá atmosféra. Skvěle natočeno. Není to z větší části podle skutečnosti, ale surovost tomu nechybí. Film jsem viděl s titulky, ale moc se vněm nekecá, takže mi to nevadilo. Je to bez hudby a tím i kvalitnější podívaná!!!

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) odpad!

Tak to je snad omyl a koukal jsem na jinou verzi či co??!! Taková banda nesympatických pitomců by takový plán nikdy ani neuložila do těch dutých hlav. Vypravěčka je absolutní špička mezi nejhloupějšími filmovými blbkami. Její názory, uvažování, schopnost něco pochopit a něčeho se držet, je směšná. Takové tupé stvoření by nikdo nikdy do plánu nepřibral. A nejen ji, ale snad kromě BERLÍNA by na loupež nikoho z ostatních nemohl přibrat ani retardovaný šéf.  No prostě snůška nelogických propojení postav a pravidel a scénáře a dramaturgie, protože napínavá část byla jen ta, kdy je odporná svině od fízlů s rypákem jak mravenečník na stopě PROFESOROVI. Jinak napětí nula, sympatie postav nula, pravděpodobnost nula!! To co jsem slyšel před shlédnutím bylo asi o jiné verzi. Tohle opravdu ne!! ODPAD jak vyšitej!!

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Taková pěkná baba byla ta Gal, ale nějak shodila a je z ní chrt. Ubohý scénář a PC triky s grafikou jako u Playstation1.

plakát

Božena - Epizoda 2 (2021) (epizoda) odpad!

Hrůza. Hrůza. Hrůza. Herci neumí hrát. A ta trapná hudba přes dialogy, to je česká specialita. Mluvenému slovu není rozumět, ale zvuky a hlavně ta odporná neposlouchatelná hudba řve jako kráva. Hnus. Hnus. Hnus.