Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (220)

plakát

Poslední chlap na Zemi (2015) (seriál) 

Po prvním a druhém dílu 4*, teď už jen 3*, což je stále dobré. Skvělý nápad, skvělý herci..ale na seriál..je to poněkud..málo.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

****, protože: 1, Jsem dokázala strávit celý příběh v jeho dlouhém trvání, aniž bych myslela na to, co bude k večeři. 2. Nemusela jsem si ani jednou zacpávat uši. 3. Četla jsem knížku a srdce mi zaplesalo, když se filmové zpracování knize podobalo. 4. Tak nějak tajně miluji Peetu. Překvapení, po "celkem nepovedené táhlé" jedničce.

plakát

The Carrie Diaries (2013) (seriál) 

Nejprve chvíli trvá než si zvyknete. Pokud čekáte další Sex ve městě, čeká vás absolutní zklamání - stejně tak jako mě. U druhého dílu jsem spolkla všechny narážky na neuvěřitelně profláklé klišé, na kterém se prakticky staví celý seriál, a začala si užívat úplně nový odlišný seriál. Ano, The Carrie Diaries nemá se Sexem nic společného kromě .. kromě postavy Carrie Bradshawové a řešení vztahů. Vztahů na jisté jiné úrovni.

plakát

Cesty k úspěchu (2012) (pořad) 

Tady jde o ten smysl pořadu, který má ukázat, co čeští a moravští podnikatelé dokázali sami vybudovat, ale už po třech minutách máte pocit, že o to vůbec nejde. Asi taky nejde. Po čtyřech minutách se nudíte a přepínáte. Marek Vašut je hrozně otravný moderátor.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Zhlédla jsem a zatím hodnotím dost negativně. Poměrně dost nudná záležitost, nelíbí se mi pofiderní herecké výkony žáků a pokus o muzikálové pasáže se mi nezdá jako skvělý nápad.

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Že jsem se na to podívala byl jen omyl. Tím omyl myslím, že to bylo omylem, ale zároveň je "pořad" jen jeden velkej televizní sračkovskej komerční omyl s Leošem Blbošem a Tínou Špínou jako moderátorským duem - to potěš koště. To radši budu přebírat hnůj a jíst tvrdej chleba s tvarůžkama než sedět před telebednou kvůli zpívajícím cvičeným opičkám, na který za rok neštěkne ani pes. Bye, jdu si pro vidle!

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Vítejte v pekle! A bude to ještě horší! Na chvíli mi to připomnělo klasickou venezuelskou telenovelu - svalnatá mužská opálená těla, pěkný ještě opálenější holky - ale stačí jen jednoho ze "soutěžících" nahnout na stranu a už se sypou piliny. Jo, ono je něco jinýho soutěžit v běhu než v lehu...S takovou by se mi soutěžilo taky..to mi totiž taky jde - ležet, žrát, falešně se usmívat..no s tím pomlouváním bych měla problém...ale což, já bych to přežila.

plakát

Hunger Games (2012) 

„Když je nemůžete zastrašit nabídněte jim něco čemu fandí!" - "Například?" - "Mladou lásku!" Ano, ano - mladá láska, ta prej na nás romanticko-lyricko-epický lidi vždycky zabere. Prej. Prej jo. Na mě prej ne. Shrnutí filmu: Kamera příšerný, hudba ještě horší, ale celkově průměrný american-made film s originální (???) zápletkou. Knížky jsem četla, takže žádný velký překvápka tam nebyly. Josh Hutcherson vypadá v blond strašně ulísaně (romantYk), Liam Hemsworth zase v hnědé jako idiot (kámoš, kterýmu Katniss nedá). Jennifer Lawrence má úsměv tzv. "na cihlu" (silná to dívčina). Herci jsou to víceméně povedení. Takže celkově silnější tři ***! Pozn. Psala mi Suzanne Colinsová, že pokud nedám aspoň jednu hvězdičku za námět, napíše další knížku. Tak jsem se obětovala pro společnost.

plakát

Jak prosté (2012) (seriál) 

Ne, určitě to neujde srovnání s Sherlockem. Seriál Sherlock je totiž geniální počin. Zdá se, že Sherlock Holmes už nebude to co býval. Polidštili nám ho, on se mýlí, on se omlouvá, on se usmívá. Řeší případy po svém, ale přece jen si k němu najdete sympatie, protože on je jako vy, akorát s bystřejším mozkem. Z doktora Watsona nám udělali ženskou. Za co panebože za co?! Alespoň mě potěšilo, že se tvůrci nesnažili o remake povedeného britského seriálu, nýbrž o novotinu s novými prvky. Jonny Lee Miller je překvapivě dobrý herec, ale na "starého" dobrého charismatického Cumberbatche nemá. Lucy Liu je příšerná. Opravdu mokrej pes v sušičce. Zkusím se podívat ještě na pár dílů a promyslím svoje dosavadní hodnocení - ale mě se to ksakru nelíbí..nelíbí..nelíbí!

plakát

Jump street 21 (2012) 

Ani nevím kde začít. Když jsem si pouštěla film očekávala jsem jistou kvalitu díky vysokému hodnocení, ale rozhodně jsem netušila jak moc se budu bavit. Můj příběh o bolení břišních svalů začal hned v první minutě, kdy se zpoza skříňky objevil Channing Tatum s hárem. Koktání Jonaha Hilla to byla další meta, o chvíli později kola a první zatčení...film prošperkovaný vtipnými gagy, dobrými situacemi a budete se skvěle bavit od začátku do konce, i když je příběh prostý. Už ani nevím kdy jsem se v poslední době takto pobavila. Ice Cube se v roli našel. Nejvíc jsem stejně umírala smíchy z účinků drogy a z věty "Za všechno může Glee. Zasraný Glee! "