Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (220)

plakát

TOP STAR Love (2012) (pořad) odpad!

Až zase budu chtít zvracet, pustím si tuhle "drbárnu". Naprostá televizní zbytečnost.

plakát

Cesty k úspěchu (2012) (pořad) 

Tady jde o ten smysl pořadu, který má ukázat, co čeští a moravští podnikatelé dokázali sami vybudovat, ale už po třech minutách máte pocit, že o to vůbec nejde. Asi taky nejde. Po čtyřech minutách se nudíte a přepínáte. Marek Vašut je hrozně otravný moderátor.

plakát

Vražedná čísla (2005) (seriál) 

Zpočátku měl seriál véélký potenciál. Neotřelý nápad s příjemnými herci. Matematika,ach ta matematika,kdo by jen řekl, že mě přeci někdy bude bavit? Bohužel, postupem času se seriál propadl do normálního detektivního bahna se spoustou krásných detektivek a detektivů a zamotanými případy, jenže vás to najednou začne nudit...Jako bych už to někde viděla. Škoda.

plakát

Carrie (1976) 

Na tu šílenou scénu s prasečí krví do smrti nezapomenu!

plakát

Poslední skotský král (2006) 

Určitě zajímavý historický film s opravdu skvělými herci,hlavně představitel diktátora Forest Whitaker a James McAvoy. Film má určitý náboj, ale k dokonalosti mu chybí ještě velký kus. Slabší čtyři, ale na tři určitě nemá.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Ani nevím kde začít. Když jsem si pouštěla film očekávala jsem jistou kvalitu díky vysokému hodnocení, ale rozhodně jsem netušila jak moc se budu bavit. Můj příběh o bolení břišních svalů začal hned v první minutě, kdy se zpoza skříňky objevil Channing Tatum s hárem. Koktání Jonaha Hilla to byla další meta, o chvíli později kola a první zatčení...film prošperkovaný vtipnými gagy, dobrými situacemi a budete se skvěle bavit od začátku do konce, i když je příběh prostý. Už ani nevím kdy jsem se v poslední době takto pobavila. Ice Cube se v roli našel. Nejvíc jsem stejně umírala smíchy z účinků drogy a z věty "Za všechno může Glee. Zasraný Glee! "

plakát

Taxi (2004) odpad!

Pro mě jasný odpad, ale ne kvůli kvalitě nebo špatných hercích (i když to taky není nic moc), ale protože ukrást námět a pak ho natočit pro americké publikum, které by asi nepřežilo, kdyby se museli dívat na povedenou evropskou komedii...to se pánům a dámám z Holly(shit)woodů zas něco povedlo.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Prvních deset minut na správné sexovské vlně, ale hned po svatbě propast - skok dolů a šílenost za šíleností.

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Já ráda detektivky, 30. léta dvacátého století a Brno. Pokud spojíte všechny tyhle věci a přidáte navrch dobrý scénář, často vtipné dialogy, vynikající herce (hlavně pan Tomáš Topfer a Ivan Trojan, i když musím uznat, že všichni herci v mají cosi do sebe) - konečné dílo se mi prostě musí líbit. A taky že líbilo a jak! Možná na seriál hledím s patřičnou nadsázkou, ale pokaždé mě pobaví a někdy i rozpláče. Co dodat víc, snad se jen nakonec pochlubit, že jeden můj známý si v něm taky zahrál menší roli:)

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Bravurní seriál, u kterého nemohu pochopit jen to, že kvalita vtipů klesá a stoupá díl od dílu, jak se jí zrovna zachce. Ovšem na několikatero shlédnutí je pořád jedním z nejlepších seriálů vůbec a nejlepším dílem pro mne stále zůstává 01x03. Vynikající Dylan Moran jako nerudný nelidumil!