Reklama

Reklama

TOP STAR Love

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2012, 28 min

Účinkují:

Martina Gavriely

Obsahy(1)

Oblíbený TOP STAR magazín má svůj speciál! Ve třiceti minutách se dozvíte ještě více informací o aktuálních bulvárních kauzách, v nichž figurují české hvězdy.
Každý týden tak TOP STAR love naváže na již známý a divačkami milovaný TOP STAR magazín a rozšíří ty nejzajímavější aktuální kauzy o další podrobnosti. Přineseme také exkluzivní reportáže, které v TOP STAR magazínu neuvidíte anebo se dozvíte žhavé podrobnosti z nové reality show Hotel Paradise. Těšte se na nejpikantnější reportáže, exkluzivní rozhovory s těmi nejpopulárnějšími osobnostmi českého showbusinessu. Z Dominikánské republiky moderuje Martina Gavriely. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kam s tou holkou od Trutnova, která nic neumí, ale když se trochu přišmrcne, není to s ní tak zlé? No ano, strčíme ji do speciálu o celebritách a uvidíme, co to udělá. Natočíme s ní pěknou znělku, ale pro jistotu magazín hodíme na okrajový kanál, abychom diváky moc neotravovali, neplašili a neznechucovali českým šou rybníkem ve kterém se pořád chytají ty samé ryby a rybičky, které se připravují na stále stejný způsob podle jednoho receptu, který s dobrým kulinářským zážitkem má pramálo společného. Slibované pikantní reportáže spíše navodí pocit, že je zbytečné pořad odsunout do pozdních vysílacích hodin, když v něm nic tak extra kontroverzně peprného není. Jen jde o to tu Martinku přikrášlit, aby se jí diváci nelekli. Je opravdu zajímavým zjištěním, jak se do třiceti minut dá nacpat koncentrovaná stupidita a neříct si dost hned po prvním dílu, zvláště, když se v podstatě jednalo jen o jakousi nic neřešící nástavbu Top Star magazínu vysílaném na sesterské televizní stanici Prima. Nějakou dobu pořad brázdil kanálem Prima Love než byl zrušen. Martinka nám na Prima kanály tak úplně nezanevřela. A po nějaké pauze se nám v současnosti vrátila na Prima Cool do pořadu "Sexy trefa". Nemá snad ani smysl uzavírat sázky než to moderátorské nemehlo Martinu zase vyrazí.Jenže je to děvče bumerang, které si vždycky najde způsob, jak se na televizní obrazovky vrátit. Ze závěrečného shrnutí vyplývá, že každý pořad s ní je hrozný a ne jinak tomu bylo i s tímhle zbytečným magazínem, který se vysílal svého času v blbou dobu a zcela postrádal nějakým způsobem překvapivý koncept i obsah. Vše omílané tisíckrát dokola dokolečka. Mé hodnocení: 0% ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Byla to stejná sračka, jako hlavní pořad TOP STAR. Martina Gavriely stejně lidi nejvíc zaujala tak maximálně svým pornem a fotkami z mládí, jako moderátorka za moc nestála. Takže plnohodnotně souhlasím s černými čísly a převažujícím ODPADEM. Pořad, v němž se vyskytují převážně rádoby a samozvané celebrity, stál za hovno… ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Bulvární TV magazín. Je třeba něco dodávat? Ano vlastně je, uvádí bývalá pornoherečka. Teď už netřeba nic dodávat. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Smutná ukázka toho, kam až může klesnout podbízení se divákovi na komerčních televizních kanálech. Až v kanálu, zněla by odpověď. ()

Fifer odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se tomu upřít, že místy je to tak debilní, až je to skvělý. Já natrefil na díl se Sámerem Issou a nechat tohodle hejhulu mluvit 5 minut na kameru je lepší než naprostá většina českejch komedií. Takový kecy prostě nevymyslíte. ()

Reklama

Reklama