Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (17)

plakát

Requiem za sen (2000) 

Na konci filmu jsem s údivem seděla u televize a nevěřila jak na vás film může tak silně zapůsobit a vyvolat ve vás tak silný emoce. Můj nejoblíbenější film s tématikou drogy.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Nemůžu si pomoct, ale z tohohle filmu mě vždycky běhá mráz po zádech. Viděla jsem ho už tolikrát, a přesto mě baví se na něj koukat znovu a znovu, i když to nemá to kouzlo a překvapení prvního shlédnutí.

plakát

Kokain (2001) 

Pokoušela jsem se nebýt ovlivněná v hodnocení faktem, že byl Johnny Depp značnou část filmu opravdu kus, ale alespoň půl hvězdičky mu za to přísluší. Filmy s námětem závislost na drogách se u mě dostali mezi oblíbené a i filmy podle skutečné události mě zajímají. Když do toho všeho zahrnu dobré herecké výkony a síla lásky k dceři, závislosti jak na droze tak na práci dealera, tak nemůžu hodnotit jinak. Naprosto jedinečný snímek o člověku který je jako na houpačce. Chvilku na vrcholu, chvilku úplně na dně. Nemohla jsem hodnotit jinak. Určitě stojí za shlédnutí.

plakát

Pingu (1990) (seriál) 

Seriál mého dětství. I teď když ho zastihnu v televizi se na něj s radostí podívám. Prostě jednička:).

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Brad Pitt je tady neskutečně roztomilý. Ta nejistota a vyplašenost v chování "smrti" dodává filmu strašně zajímavou atmosféru. I když je to smrt, přijde vám sypmatická a milá.

plakát

Legendy z Dogtownu (2005) 

Původně jsem očekávala jen partu poflakujících se frajerů na desce. A musim se přiznat, že důvod shlédnutí filmu byli hezcí kluci a zahnání nudy, ale film mě moc překvapil. Původní surfaři začnou jezdit na skateboardu a postupně se zlepšují, vytvoří si tým a začnou vynikat. Jejich oblíbený sport čim dál tím víc ovlivňuje a ohrožuje jejich přátelství a začnou se objevovat skutečné charaktery jednotlivců. Touha po úspěchu, závist, zrada. Moc milý film, určitě se na něj ještě někdy podívám.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Osudový dotek mě naprosto vtáhl do děje. Přistihla jsem se jak si promítám možnosti které bych volila já a pokaždé když se Evan vrátil vymýšlela jsem co se asi stalo tentokrát. I když jsem viděla film víckrát, vždy mě zaujala jiná scéna. Neodepřela bych mu jedinou hvězdičku.

plakát

Pomsta (1990) 

Ne že bych dávala nějak extra na komentáře ostatních, ale stejně jsem v celku ráda, že jsem se podívala na tento film dříve než na jeho hodnocení. Je to moc krásný film sice na thriller ne až tak akční a krvavý, ale zase v sobě má spoustu emocí. Určitě bych mu nedala míň než ****....

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2002) 

Tak tento film mě absolutně zaskočil, po deseti minutách jsem to chtěla vypnout. Myslela jsem, že je to stupidní romantický film bez zápletky, ale jakmile se rozjel a začala být vidět druhá strana a vše se začalo vyjasňovat, tak jsem se do toho úplně "zažrala". Takže doporučuji ten nudný začátek vydržet, protože nakonec z toho vyleze zajímavý film plný překvapení.

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Je to sice přehnaná slaďárna ale proč ne? Moc jsem nevěřila, že mě film bude bavit ale na konci jsem zjistila že se mi moc líbí.