Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (907)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Neskutečná debilovina bez atmosféry, bez pořádného příběhu a bez jediné zajímavé postavy, která se navíc celou dobu bere neskutečně vážně. K úplnému odchodu na párek chybělo snad už jen žonglování s česnekovými paličkami a nějaká ta pravá tupýrská lovestory.

plakát

A co Bob? (1991) 

Lehce nadprůměrná komedie s excelentním Billem Murrayem. Až mě bylo toho psychiatrata líto:)

plakát

Afrika aneb Češi mezi lidožravci (2004) (divadelní záznam) 

Jen ****, protože ve srovnání se Záskokem nebo Švestkou je to trochu slabší. Ale pořád je to hodně vysoký nadprůměr a spousta hlášek a scén se určitě vžije. A nezapomeňte:" český národ je prosíravý." :)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Výborně zvládnuté. Knižní předlohu jsem nečetl, ale film je natočen výborně. Někomu možná nesedí v hlavní roli Matt Damon pro jeho roztomilý kukuč a podobně. Mě se Damon naopak velmi líbil a to, že nemá obličej a postavu superagenta filmu jen a jen prospělo.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Po nadějném startu seriálu bohužel citelně dochází šťáva. Navíc jsem snad nikdy neviděl tak velkou koncentraci dementně se chovajících postav (převážně ženských) - naštěstí na to tyhle postavy většinou dojedou:) Strain má solidní atmošku a masakruje postavy bez jakékoli "korektnosti", což je v dnešní tvorbě příjemně osvěžující - i proto dám další sérii šanci.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Ukecané, roztahané, zdlouhavé a nudné. Ne, že bych byl nějaký necita, ale AI se mnou neudělala naprosto nic. Jediný plus filmu pro mě byl medvídek Teddy.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Burton je čím dál víc otravnější. Zase Depp, zase Bonham Carter, zase vizuálně nádherné a zase režisérsky slabé, jakoby bez invence. Ne , že by mě to vyloženě nebavilo, ale od Burtona čekám podstatně víc. Poslední film, který se mi od něj líbil, byla mrtvá nevěsta a to už je sakra 5 let, tak se Time vzpamatuj!

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Vadila mi strašná zdlouhavost, vadil mi homosexuální přídech filmu, vadila mi bezradnost Olivera Stonea, který jakoby nevěděl na co se zaměřit, vadilo mi, že Angelina vypadala pořád stejně, vadilo mi vlastně skoro všechno, vyjma hudby a Collina Farrella.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Životní role Oty Jiráka. Kromě povedeného dabingu je to navíc zatraceně vtipné.