Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Dexter

Dexter (2006)

"Dnes je ta noc" :-) Seriál z prostředí miamské policie o chlápkovi přes krev, který jako vedlejšák po nocích honí ty "špatné" aby ukojil touhu po zabíjení!!Neznám lepší námět na seriál a asi těžko bych hledal lepšího představitele než Michaela C. Halla jako Dextera Morgana , kterému dobře pomáhají hláškující prasák Masuka, Mirek "Batista"Dušín, sprosttá (ale sexy) ségra Debra a mohl bych jmenovat spousty dalších zajímavých postav, které si určitě získají Vaší přizeň. Zezačátku je sice těžký věřit , že budete fandit masovému vrahovi, ale po pár dílech Vás dostane a nepustí. Hodnocení dle sérii: 1.série - 5 hvězdiček,2.série - 5 hvězdiček, 3série - 4.hvězdičky,4. série - 5 hvězdiček, 5. série po zhlédnutí 8 dílů zatím 3 hvězdičky. Myslím , že pro každého kdo dokouká první sérii se stane Dexter srdeční záležitostí jako pro mě :-)

Californication

Californication (2007)

Z uhlazeného, slušného, občas vtipkujícího, ale nikdy ne netaktního agenta Foxe Muldera se stal sprostej, většinu času vožralej, neustále souložící sarkastickej sympaťák - spisovatel Hank Moody. Skvělý přeřazení herecký kariéry na úplně jinou kolej a světe div se lepší kolej. Hank je postava , která ať už se bráníte jakkoli Vám nakonec vleze pod kůži a rozleze se jako mor. První díl sem viděl náhodně a poté shlédl celou úvodní sérii během 4 dnů. Přístup Hanka a jeho snažení neustále něco kloudného vyplodit do noťasu , když při tom stíhá šukat jako králík a pít jako 4 bezdomovci dohromady pobaví každého. Mezitím by se rád vrátil k neuvěřitelně krásné ženě a ještě si zkusil hrát na tatínka. Ze všeho toho snažení je nakonec kopec komických situací, pár poblitých alejí (scéna s obrazen nemá chybu :-)) hezký kočky v záběru a zamyšlení se nad tím, že by ten jeho život nemusel bejt tak špatnej :-) Snad si seriál udrží nastavenej level, protože se těším jak malej Jarda na další sérii.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Ať si kdo chce co chce říká je to výborný seriál. Neustálé řešení jednoho principu že Charlie je ožrala a děvkář, Alan idiot co si moc nevrzne a má hluboko do kapsy, Jake kterej bude umejvat hajzly v Mekáči, Berta která neprojde devadesátkama futrama, a jejich maminka která je miluje nadevše :-) je tu podáno mnoha způsoby a kvantama situací k zasmání. Navíc je to skvěle zahráno asi i díky tomu , že Sheen tu hraje v podstatě sám sebe !!! Je to prostě zábava , která možná nesedne každýmu , ale mě to chytlo a ani po několikátým shlednutí všech sérii nepustilo :-)

Akta X

Akta X (1993)

Tenhle seriál jsem poprvé viděl asi v 10 a musel sem se nějakou dobu vyhýbat sklepům , půdám a temným zakoutím a každou noc jsem koukal na nebe a čekal jestli ty zelený pidihajzly neuvidím :-) Geniální seriál s výbornou ústřední dvojcí a zajímavými vedlejšími postavami. Originální téma i zpracování. Je pravda , že ke konci šel s kvalitou dolů ale i tak ho hodnotím jako nejlepší ufounsko-duchařský seriál který znám a nikdy pro mě nezestárne. Navíc Sculyová byla v některejch epizodách děsně sexy!!!!! :-)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jelikož tahle partička udržela mou pozornost po celých cca 10 let tak si 4 hvězdy zaslouží. On by to byl pravděpodobně plný počet bohužel kvalita šla s přibývajícími sériemi dolů. Velké plus pro mě bylo, že mi ani jedna z postav nepřišla otravná. Jejich povedené taškařice byli úžasným zpříjemněním všedních dnů!!!

Temný případ

Temný případ (2014)

Jak vidím ne každý tenhle seriál dokáže ocenit!!Vzhledem k tomu, že kriminálních seriálu je jak hub po vydatném dešti, je tohle pro mě úžasná změna!!!Seriál není vystavěn na hromadě mrtvol a záběrů na zohavená těla. Kdepak seriál sází na depresivní atmosféru, komplikovaný vztah parťáků Matthewa a Woodyho (ti opravdu seriál táhnou a své postavy vyšperkovali k dokonalosti)a na vizuálně velmi příjemné prostředí státu Luisiana. Pomalé tempo nemusí být každému po chutí , ale jakmile se přizpusobíte stane se seriál drogou. U mě to tak bylo a první sérii hodnotím opravdu na 90%. Drhuhá série už jen ve zkratce: První 4 díly hrůza , vůbec jsem si nedokázala k té velké změně přivyknout a najít si vztah k těm postavám. Od 5 dílu to trochu nabralo grády a musím říct že druhá polovina série už byla zajímavá a měla spát!!Konec taky nečekaný , ikdyž Ray Velcora mi bylo sakra líto, protože právě kvůli jeho postavě jsem ty první 4 díly přetrpěl!!!!Celkově tedy druhá série 75 %!!!Bohužel kvality první nedosáhla ani náhodou , ale i tak to bylo příjemných 10 hodin!!!!