Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (374)

plakát

Abenobaši mahó šótengai (2002) (seriál) 

Jo, tak magická obchodní pasáž Abenobashi bylo jedno z prvních anime, u kterého jsem se vážně skvěle bavil. Příběh celkem zajímavý, pěkná animace, dokonalé vnady Mune-Mune a šovinistický Sashi a hysterická Arumi a její "noviny", kterými neustále mlátí Sashiho. Já se fakt smál. A hodně:)

plakát

Agenti dementi (2003) odpad!

Jestli tohle někdo myslel vážně,tak se asi vážně po*ral. Bylo to trapné, zoufalé, skeče předvídatelné a naprosto stupidní. Tohle se vážně nepovedlo!

plakát

Agenti nula nula (2004) odpad!

Nejsem si zcela jistý, jestli je to horší nebo lepší než sračkoidní Agenti dementi ... každopádně je to hodně špatný.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Co dodat? Snad jen, že i když nerozumíte počítačům, tomuhle humoru rozumět budete ... je to téměř stoprocentní:))

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Symbolika tak hustá, že by se dala krájet, řezat a sekat a pořád jí není málo. Mystéria Vatikánu mi vždycky připadla zajímavá a tajemná. Jen by je znovu nemusel odkrývat Langdon. Na tenhle snímek se stačilo podívat doma, občas to přerušit, skočit si pro něco na chuť a pití, a pak zase pokračovat. Napětí do poslední chvíle, ale nejhezčí stejně byla virtuální procházka (chcete-li projížďka) op Vatikánu a Římu a jejich přístupných i nepřístupných památkách. Přesto oproti Šifře slabší a předvídatelnější.

plakát

Animatrix (2003) 

Před Matrixem existoval Animatrix. Samozřejmě že jen časově. Tvůrci Animatrixu se s tímto snímkem objevili až po Matrixu. což je škoda. Devět různorodých příběhů, z nichž každý má návaznost na matrixový svět, na jeho využití, na jeho chyby a na jeho nástrahy. Poslední let Osirise byl dle mého názoru nejlépe ztvárněný po animační stránce. Asi nejhorší v tomto ohledu mi přišel příběh Dětský příběh. Přesto mne svými odlišnými příběhy a animací zaujali všichni. Někdy je velmi dobré si připomenout "historii", abychom se z ní mohli poučit. Řekněte mi někdo, proč se nám zdá reálnější, když sníme než když jsme vzhůru?:) Dávám plný počet. I když bych měl jisté výhrady.

plakát

Antikrist (2009) 

Znovu bych to vidět nemohl. Prostě bych to nevydržel. Přesto mne k tomuto snímku něco velmi táhne. Viděl jsem i to, co jsem vidět nemusel, přesto jsem shlédl něco, co ve mě rozhodně zanechalo dojmy, pocity, zamyšlení. Nevím, jak to napsat, ale bylo to brutálně krásné či krásně brutální. Ta symbolika přírody mrazila.

plakát

Appleseed (2004) 

Tohle je skvělá anime záležitost, příběh, krásná animace a akce.

plakát

Appleseed Saga: Ex Machina (2007) 

Poměrně velké zklamání. Jakkoliv se mi v prvním díle Appleseedu líbila animace, tak ať už s ní tady udělali cokoliv, celkem dost ji zbabrali. Navíc příběh ubral na zajímavosti, části příběhu znám z jiných filmů, tudíž to ztratilo i originalitu. A na konci mne dostala ona Borgská královna - co tam dělá Star Trek, to nevím :)