Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Rituál (2006) 

Pro mě se celý film vyvíjel slibně, konec ale všechno zkazil....50%

plakát

Hra s nevěrou (2005) 

Opravdu dobrý film. Jediné co mi v průběhu sledování vadilo byla Charlesova "debilita". Myslím, že by se nikdo takto nechoval....Ke konci opravdu zajímavý zvrat a zakončení také super!

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Když jsem tento film viděla poprvé, zanechal ve mě smíšené pocity. Nyní s odstupem času a po několika shlédnutí mohu říct, že film je báječný. První polovina filmu pobaví každého nenáročného diváka. Druhá polovina dožene mnohé k slzám. Co se mi na filmu opravdu líbí je jeho neotřelá zápletka a také, že samotný film donutí člověka k zamyšlení nad vlastním životem.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Od filmu Líbáš jako Bůh jsem očekávala mnohé, ale že to bude až takový propadák mě tedy nenapadlo.... Režisérku Marii Poledňákovou a její filmy mám v oblibě, ale tímto filmem mě bohužel zklamala.... Samotný film nemá vůbec žádný děj, sama se divím, že jsem ho dokoukala až do konce. Film si zaslouží jednu hvězdičku, jen z důvodu pár vtipných hlášek.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Souboj Titánů z roku 1981 a 2010 je nesrovnatelný. Původní ST je skvělý a tudíž do jisté míry ovlivňuje můj názor na tento film. Nový Souboj Titánů je zcela průměrný film(50%). Jediné, čím získal trochu pozornosti je to, že přesně nekopíroval starou verzi. Kdybych si ovšem měla vybrat, pustím si raději starou a dobrou klasiku!

plakát

Černá labuť (2010) 

Amaizing! Opravdu úchvatný film, napínavý až do samého konce. Černá labuť mě zcela pohltila do svého děje, Natalia Portman ztvárnila hlavní hrdinku Ninu bezkonkurenčně! Pro mě si jednoznačně zaslouží plný počet bodů.

plakát

21 gramů (2003) 

Když jsem viděla hodnocení tohoto filmu, těšila jsem se, že bude excelentní. Opak byl pravdou. Dost jsem se u filmu nudila. Líbilo se mi však zpracování filmu a herecké výkony - ty si u mě vybojovali alespoň 3 hvězdičky. 21 gramů mám doma na DVD, ale už si ho asi nepustím....

plakát

Počátek (2010) 

Opravdu skvělý film! Pokud chcete sledovat Počátek musíte se plně soustředit pouze na film, jinak ho nebudete chápat. Sebemenčí detail vám unikne a je po filmu. Christopher Nolan dokáže filmové nadšence pěkně potrápit složitostí filmů - stejně jako u Dokonalého triku, ale nikdy to není nepovedená slátanina - vždy jde o super film.