Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (94)

plakát

Accident Man (2018) 

Pěkná bitkařská bejkárna,ale koukám,že čsfd vůbec nezná Ross O'Hennessy???

plakát

Adamova jablka (2005) 

Nedříve jsem se nehorázně bavil a smál a smál a pak mi došlo,jak moc je ten film hlubokej,dost hustý!!! Koukat na to s farářem a otcem v jedné roli byla pecka!!!

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Tak na podruhý už to musím okomentovat,ani se nedivím,že Pinoccio byla tak populární pohádka,minuly mě všechny animáky,ale tento film mi to téma dost přiblížil.Na konci jsem byl fakt dojatý,David byl tak moc lidský,až to nás všechny zahanbuje,Spielberg je hold dobrej,nejprve jsem dal čtyři,ale po rozvážení dávám pět!Jo a Teddy,na něho všichni srali, a přitom to byl hrdina filmu :-) !

plakát

Akeelah (2006) 

Krásnej doják se sociálním podkecem,černý chytrý holšišky jsou taky moc fajn! Taky jsem si zvopák latinu a voprášil řečtinu,teda ten můj základ.Fakt moc milý dílko,ale ty slova,těch dvacet pět,by si myslím nedali:

plakát

Andělé v Americe (2003) (seriál) 

Vážně pozoruhodné,opravdu rád bych viděl to původní divadelní představení. Herecké výkony perfektní(Al Pacino,Jeffrey Wright),jen chvílemi mi přišlo,že buď je to pro opravdu zasvěceného diváka či tu prostě je přeintelektováno !

plakát

Anon (2018) 

černý zrcadlo hadr

plakát

Anything for Jackson (2020) 

Po delší době vydařenej horůrek,Konstantina Mantelos, tak tu ČSFD nezná byla v roli matky parádní. 70% Jo ten režisér si fakt už asi potřeboval orazit od těch vánočních a romantickejch sraček!!!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Moc vydařený pokus to filmový! Bál jsem se,že se budu ztrácet a tak jsem se dopředu trochu připravil a něco si zjistil o knize,ale nebylo třeba.Krom začátku,který hodně skákal,vše do sebe zapadalo. A poselství je taky silný,napříč všemi vyznáními,jak to mám rád i když jsem křesťan.