Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (494)

plakát

Ještěr (2023) 

Miluju svoji práci, ale moje práce nemiluje mě (Beníto, já Ti to z fleku podepíšu!) - aneb - motto: Nevěřte ulízaným Justínům a vepřovým hlavám, nechoďte s kur.ama, a vždycky volejte policajty (i když jste policajt).

plakát

Dark Nature (2022) odpad!

"... nechápu...sem to udělala stejně jako ten Rituál... tak proč to nejde..." - aneb - jak říkal fyzikář na gymplu, když někdo u tabule pohořel: "To nestačí."...

plakát

Jan Žižka (2022) odpad!

Středověk byl šedý a hnědý - aneb - mouřenín královský verbíř měl na hlavě "mohawka". Jo, vole, jasně...

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) odpad!

Andrew, Rachel, Rob, Batan, Browden... banda pětiletých harantů na pískovišti - aneb - Je tady obří zombie aligátor, a v posledním RE filmu hraje Kaya, co ve svý dřívější roli bojovala s aligátorama.... chápete to "legandární META"??!!

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

ee... nějakej příběh jako?? - aneb - "Co tady děláme?". Tuhle otázku si místo hlavní postavy měli položit lidi zodpovědný zo tohle "video"...

plakát

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023) odpad!

heartless, pointless, useless - aneb - jak Bílej Elíš nakonec pochopila, že dlouhonohý modelky maj dycky praudu.

plakát

Hříšnice - Percy (2021) (série) 

... skříň... kostlivec.... však to znáte - aneb - právo a zákon tu nejsou pro prdel králíkům nebo humrům, když na právo a zákon nakakáte, nakonec to budete Vy, kdo se v těch sračkách utopí. Po katastrofální třetí řadě je tohle zlatý.

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

Behold New Mighty Kwisatz Haderach! - aneb - na Italském venkově se všici pekelně nudíme, tak vymýšlíme kokotiny, abychom se cítili deep, a při tom neustále usilovně pracujeme na rakovině plic. Ty věčný redka mě fakt sejřili, jinak... eh... Věděli jste, že: Armand Hammer chce být lidojedem?

plakát

V zemi (2021) 

pole v Anglii... les v Anglii...