Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (146)

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno jediné je třeba tomuto seriálu přiznat. A sice tolik, že je to opravdu horor, horor se na to dívat. Kolik miliard dolarů bude Netflix ještě muset vyhodit oknem, než pochopí, že líbivou Woke propagandou sice (možná) umlčí těch pár řvoucích psychotiků na druhé straně oceánu, ale zbytek diváků odradí a navíc zaneřádí popkulturu stovkami tisíc hodin odpadního obsahu, jako je tohle? Když si procházím svoje poslední recenze, sám se hrozím nad tím množstvím udělených nejnižších hodnocení u nové tvorby, nicméně nemůžu jinak.. kdybych měl takovéhle splácanině dát byť jen jedinou hvězdu, musely by snad všechny filmy a seriály, natočené před érou VOD, dostat naopak o hvězdu víc. Tohle nestojí ani za vteřinu divákova času. odpad! ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

po 4 díle už fakt nedokážu pokračovat. A to jsem se fakt snažil abych to nevypl hned po prvním díle... Představuji si,  pracuji na střihu tohoto serialového kousku s režiséry a dalšími lidi ze štábu , vím že mam v ruce hromadu hoven tak to začnu sestříhávat a aby to bylo alespoň trochu zajímavější, tak co pak min budou timeskipy mezi minulostí a přitomností, jen proto, aby jsme měli jen hinty sem hinty tam, do toho vložím dialogy o ničem.   Na co si tady sakra hrajeme, víme že jde o zombie serial už v první scéně seriálu jsou vidět. achjo  Postavy ploché jako stůl, Wesker není Wesker, ale naprosto iracionální věděc, který se sebou nechává manipulovat.. předpokládám, že tam bude nějaké odhalení že to nebude on vůbec dále aby "šokovali" Typuji clon? možna i více než jeden...  A co se týče "Resident evil" no Resident evil to nevidělo ani ze zatáčky, jen si sprostě vzali značku kterou si na tuto hrůzu přilepili.  Jak jsem před vydáním četl že to bude v "budounosti" tak jsem řikal ok možna tam budou nějaky zajimavý nápady a třeba by se to mohlo i provázat s hlavním story linkou z her. Ale ne toto zase máme zombie apocalypsu na globální bázi. Kdyby tady nebyli takové debilni timejumpy a soustředili se na to "drama" z minulosti bylo by to alespoň trochu zajímavé, ale toto je  kalamita... Trochu jsem doufal že to bude alespoň guilty pleasure, ale ne je to přesně takové jaké jsem předpokládal.. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Popravde, nie je to až také fiasko, ako predtým vystríhali, ale taktiež popravde, čakal som viac. Najlepšie sú prvé a posledné epizódy a medzitým tona vaty. Vôbec mi nevadí, že Weskera preobsadili, pretože herca Lance Reddicka poznám dlhé roky a mám ho rád z čias Fringe, Johna Wicka a podobne, ale potenciál to malo ďaleko väčší a pri pohľade na príšerky, ktoré tam vystúpili, tak rozpočet nebol najnižší, aj keď CGI zahaprovalo hneď pri dobermaníkovi. Hlavná postava je debilná aj ako teenagerka aj ako dospelá, za jej chovanie by som jej natrieskal na hlavu, takže čokoľvek sa jej stane, zaslúžila si to. Určite tomu dám šancu v prípade ďalšej série, lebo oživenie sveta okolo korporácie Umbrella mi prišlo zaujímavé a nevidím to tak čierne ako niektorí, ale žiaľ sa im nepodarilo prekročiť tieň ani len tých najslabších častí filmov s Milou a dokonca ani minuloročný filmík. Možno sú to len tri hviezdy, ale v mojom prípade silné a omnoho lepšie, minimálne v zrovnaní s animovaným pokusom Netflixu z tohoto univerza v minulom roku. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

No jo otevřený konec, přesně to co nemám rád. Ale s ostatními sledujícími nesouhlasím, protože já samozvaný profesor zobíkologie říkám, že seriál je podařený, sympatický a dobře zahraný. Jo říkejte si Hardyové a LIVINGDEADové co chcete, jakmile nehraje Mila Jojovič tak je zle co? Těším se na další serii. Na druhou stranu "I am not ok with this" jsem se jí taky nedočkal. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Netflix se zase vyznamenal! A pokud si myslíte, že to myslím v pozitivním slova smyslu, tak jste vedle jak ta jedle. Dal jsem stěží jeden díl, víc mi můj organismus nedovolil, protože bych dostál nezvratného selhání všech vitálních funkcí. Tento projekt nemá absolutně nic společného s hrami. To, že hlavní devízou seriálu jsou zombies, z toho totiž automaticky nevytváří součást této známé značky (tady se někdo asi hodně uhodil do hlavy). Film z minulého roku nebyl dokonalý, to vůbec ne, ale snažil se, nabídl nám divákům milované (Jill, Chris, Leon, Claire atd.) i nenáviděné (Albert Wesker) postavy z původních her a zpátky nás přenesl na známé lokace (Spencer Mansion, policejní stanice v RC). Tohle nemělo spatřit světlo světa. Otřesný vizuál (ta obří housenka a přeměněný dobrman? hodně špatný vtip...), nezajímavé hlavní postavy (z těch dvou hlavních hrdinek v roce 22 mi nebezpečně stoupal krevní tlak), nepochopený Wesker, příběh úplně o ničem. Dál to dokoukávat nebudu, chci si zachovat stejný počet neuronů jako před zhlédnutím. Za mě 2/10 ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Na konci epizody hraje píseň „My Heart Has Teeth“ od DJ Deadmau5 a Skylara Greye. (Zix.)
  • Evelyn Marcus (Paola Nuňez) je dcerou Jamese Marcuse, jednoho ze tří zakladatelů Umbrella Corp. Těmi dalšími dvěma byli Oswell Spencer a Edward Ashford, a všichni tři spolu byli spolužáci z oboru virologie. (NiWi)

Reklama

Reklama