Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (153)

plakát

Outlast (2023) (pořad) 

Co se týče přežívání a drsnost, tak tomu nejde nic vytknout a je to super.  Hodně to připomíná film Pán Much v reality show a jde tedy pouze o přežívání ve skupinách. Co se týče dalšího děje, tak kromě evakuací a aktivit táboru Aplha nebo Paula, se nedělo nic co by stálo za řeč. To co daný tábor dělal bylo hnusný a vymstilo se jim to. Otázka ale je, jestli by to bez nich nebyla nuda. Zajímavý určitě je, že v průběhu přežívání bylo lepší mít co nejvíce členů tábora, u finále to spíš bylo jako přítěž kvůli hrozbě, že je někdo bude fyzicky brzdit. Až na jednoho vítěze, jsou bohužel výherci nevýrazný a lehko se na ně brzo zapomene.

plakát

Přednosta stanice (1941) 

První část filmu v restauraci je dobrá a pobaví. Poté po přesunu se zloděj úplně zbytečně schovává dál na nádraží, místo toho aby utekl do civilu a hloupého inspektora tato verze nenapadla a proto se bohužel děj filmu drží na tomto místě. K tomu tam chvilkama otravuje pár jiných postav, který tam jen jsou zbytečný ani moc nepobaví.

plakát

Základna (2019) 

Natočený to je dobře, tady není co vytknout. U děje mi ale chybí něco zapamatovatelného, na co si vzpomenem i po delší době, po shlédnutí filmu. Kromě bitvy ve druhé hodině totiž nic nestojí za řeč. Samotná základna je zajímavá hloupým umístěním a jak toho talibanci využili. O tom jediným bohužel film a celý příběh je.

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Asi každý se v tomhle věku zamiloval, dělal různé blbosti, měnil image apod. Tady mi to chování a průsery Nicka ale přijdou už trochu přehnaný a je toho moc. Začátek přitom působil výrazně líp a zajímavěji.

plakát

Aliance (2016) 

První dva filmy tohoto zvláštního světa se ještě dali a měli koukatelný příběh.  V Alianci už to ale je moc přehnaný a děj bídný. Místo toho aby za hranicemi Chicaga byl nový a lepší svět, tak je tam hodně podobný. Akorát tu nemáme skupiny, ale jiný vůdce, který navíc chtějí ovládat i světy další. Vím že tohle je to podle knihy, ale za mě to klidně mohlo skončit rezistencí, s tím že by se vrátili do světa, který známe.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Moc nechápu úspěch a popularitu tohohle filmu. Nebýt písniček ABBY to je dějově o ničem. Týpek neuměl přítelkyni říct, že potřebuje na den zmizet a něco zařídit. Z ní se hned ten den kvůli nevysvětlení stane děvka,  která jde hned za jinýma a kvůli tomu neví kdo je otec dcery a o tom je pointa filmu. Škoda je i komentovat ty nadržený starý kámošky, který jsou jako většina starců ve filmu i přes vyšší věk sami.

plakát

Armáda jednoho (2009) 

Dobře natočený film, ale dějově je to takový zmatený a divný. Nebýt netu, tak ani přesně nevím o co hlavnímu hrdinovi šlo. Nabízí se totiž hodně možností - peníze, pomsta ženy nebo odhalení podrazu? Bohužel to není jediný problém děje, nepochopil jsem smrt ministra nebo až moc velká pomoc od majitele večerky, který ho vůbec nezná a i přesto že dělá v obchodě, tak zvládne doktorské práce - vytáhnout kulku a zašívat rány.

plakát

Děsivá setkání (2019) (pořad) 

Chvilkama jsem se trochu pobavil reakcema "nachystaných", ale není to tak velká sranda nebo typ humoru, který vyhledávám. Pár dílů stačilo a jako dost ostatních zde nevěřím, že by to celý nebylo nahraný všemi.

plakát

Stopař se sekerou (2023) 

Názorná ukázka toho co vše novináři udělají pro to aby měli senzaci. Kdyby počkali na vyšetření případu, nestala by se z takového exota a nejspíš i hajzla hvězda. Určitě to stojí za zhlédnutí už jen pro ukázku toho co je v dnešní době možný.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Co se týče prostředí a jak je film natočený, tak nejde nic vytknout a je to super. Jen u děje to trochu vázne a připomíná mi westernovku, akorát v jiném světě, s tím že k tomu přidali po vzoru Rychle a zběsile neustálé zdůrazňovaní na rodinu.