Reklama

Reklama

Outlast

(pořad)
Trailer
Reality-TV / Soutěžní / Dobrodružný
USA, 2023

Obsahy(1)

Šestnáct soutěžících bojuje v náročných podmínkách aljašské divočiny o šanci vyhrát velké peníze. Aby ale tihle vlci samotáři uspěli, musí umět táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som, ze partia ludi sa bude mat za ulohu v divocine dostat z bodu A do bodu B niekolko kilometrov celit nastraham divociny, lovit , a utaborit sa na noc aby rano mohli pokracovat v ceste... dostal som nakoniec len partiu ludi ktori kempuju na jednom mieste kradnu si veci medzi skupinami, a hadaju sa... zaujimava je len posledna cast..dost nezazivne a nudne...dopozeral som to len ako podmaz ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Ja ti nevím.. *SPOILER* Celou dobu jsem si myslel, že musí zůstat ten člověk poslední - sám, aby vyhrál ten milion dolarů. Ono stačilo zůstat v posledním týmu.. Abych se ale vrátil k hodnocení: Bolely mě mozkové buňky při těch pletichách , které na sebe šily americký bábovky Přesně to, co nesnáším na reality shows se tu objevilo, ale naštěstí až za půlkou série. Jinak bych to stopl hned. Jako jo, jestli nemáte nic jiného na práci.. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo horšie, nakoniec som to v pohode dopozeral, aj keď projekt zaujímavými situáciami príliš nehýril. Najviac mi išli na nervy tie dve suky. Možno si niekto povie, že je to len hra a že treba robiť všetko pre výhru, aj prasačiny. Ale ja sa skôr prikláňam k jednému súťažiacemu, ktorý povedal, že táto hra neukázala v človeku nič nové. Iba poukázala na krivý charakter, ktorý už v tých ľuďoch skrátka bol a že sa tak chovajú aj v reálnom živote. Záver celkom fajn, aj keď to bolo rýchle. Strata času to ale nebola. Lepší priemer. 65/100 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Já vám vůbec nevím. Survive dobrodružná reality show, která se dá smotnout za jedno deštivé odpoledne i s přestávkou na svačinu. To je všechno v pořádku. Ale šlo o souboj člověk vs. divoká příroda, nebo o to čí kalkul bude ten nevykalkulovanější……o pádu morálních hodnot některých účastníků se nebudu ani vyjadřovat. Kombinace obého mi „voní“ po rybině. A co je nejdůležitější. Hlavně mi netvrďte, že to celé nebylo vedené pevnou rukou režisérovou….až moc věcí ukazuje na to, že ne všechno, co vidělo oko diváka byla vůle soutěžících. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(mS3/2024) / Vcelku drsnota, ktorá sa vplyvom jednotlivcov premenila v polke na úplne inu show ako asi tvorcovia predpokladali. Prostredie Aljašky peckové, fakt škoda, že sa to zvrhlo, veľa divákov to asi úplne odradilo od pozerania. Viem, že má prísť aj druhá séria a určite sa chystám pozerať, niečo lákavé na tom kocepte je. (8/10) ()

Reklama

Reklama