Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (667)

plakát

Akame ga kill! (2014) (seriál) 

Příjemné překvapení u kterého jsem zpočátku nebyl tak odvařenej, ale postupem času jsem to hltal víc a víc. Až se z toho stala droga.

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) odpad!

NE! Vydržel jsem koukat 20-30minut a musel jsem odejít. Odpad nedávám jen kvůli tomu, že jsem tuhle kravinu neviděl celou. A nebo ne, dám odpad!

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Celkem příjemný překvapení, spider-mana nějak nemusím. No a v tomto filmu, mě přijde jako nejmíň zajímavá postava. Jednou hází fory na všechny strany, po druhý myslí na svého otce a je mu do pláče, pak na Emmu Stone. Moc jsem nepobral, proč nechtěl pomoc Osbornovi, který to měl stejně za pár. Jeho Goblin byl daleko lepší, věrohodnější než v předchozím pavoučím muži. Ty efekty byli fakt skvělý. 65%

plakát

Americký gangster (2007) 

Mafiánské filmy ty já rád a tenhle je sakra dobrý. Denzel Washington hraje snad čím dál líp, Russell Crowe je taky výbornej. Klidně bych Amerického gangstera kvalitou přirovnal k snímkům - zjizvená tvář nebo tenkrát v Americe. Je sice pravda, že kmort je kmotr a je jen jeden - respektivě tři, ale to nic nemění na tom, že Americký gangster je nadprůměrný film se skvělým hereckým obsazením.

plakát

Americký sniper (2014) 

Upřímně nic moc o legendě nevím, teda vím že někdo takový byl. A v tom co dělal byl dobrý. Nevím jak film odpovídá skutečnosti, ale nenudil jsem se. Clint Eastwood natočil ve svých 84(!!!)letech další dobrý film. Ale víc nic, za půl roku si na něj moc nevzpomenu. Není tady žádná epická scéna, ani dechberoucí dialogy. Vypadá to celkem reálně. Bradley Cooper je zajímavou variantou a nedokážu říct jestli mě vadil. 70%

plakát

Americký zločin (2007) 

Přestože se jedná o závažné téma, nedokázal jsem se do filmu položit. Všichni se chovají divně a když má dojít na některou násilnou scénu následuje okamžitý střih. Je to strašně nedůrazný, možná kvůli režii. O'Haver nemá s podobnými filmy moc zkušeností, byť se určitě jedná o jeho nejlepší film. Americký zločin měl napsat někdo povolanější například Fincher - to by byl nářez.

plakát

Američan (2010) 

Role Jacka,kterou v tomto filmu ztvárnil Clooney mu dost sedla.Film,leč pomalý má skvělou atmosféru,taky si myslím,že se jedná o jeden z nejlepších filmů roku 2010.

plakát

Andromeda (2000) (seriál) 

Před deseti lety jsem se na to jako školák hodně koukal,měl jsem rád Kevina Sorba,ale když na to kouknu teď,tak je to nuda.Je zvláštní,jak moc se člověk za těch deset let změní.