Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (850)

plakát

Absolutní peklo (1991) 

V jakém duchu se nese kvalita filmu názorně ukazuje scéna, kdy banda uprchlých vězňů s brokovnicemi odrazí útok plně ozbrojených vojáků. Herci (Kim Delaney, Jan-Michael Vincent, Yaphet Kotto a George Kennedy), kteří mohli ve snímku něco uhrát, mají malé role a nebo chybí dialogy. Bouchači Lou Ferrigno a bývalý hráč amerického fotbalu Lyle Alzado zase nedostanou vůbec prostor v jakékoliv akci.

plakát

A Flying Jatt (2016) 

Malhotra (Kay Kay Menon), bohatý a vlivný byznysmen, by potřeboval postavit most, který by zkrátil cestu k jeho továrně u jezera, ale vyskyne se problém. Stavbě brání paní Dhillonová (Amrita Singh), která nechce prodat pozemek kvůli posvátnému stromu. Vše dojde tak daleko, že je najmut Raka (Nathan Jones), aby se o celou záležitost postaral. Raka dorazí ke stromu s úmyslem ho porazit, ale přítomný Aman (Tiger Shroff) se pokusí udělat vše, aby ho zastavil... Jacqueline Fernandez (Kirti) byla roztomile ulítlá a Gaurav Pandey (Rohit) dokázal pobavit. Ekologické téma bylo v příběhu tlačeno do popředí násilím a ubírá to na celkovém dojmu z celého filmu. Určitě to mohlo dopadnout lépe, protože některé nápady nebyly vůbec špatné. A real superhero is someone who fights for people even though he has no superpowers.

plakát

Agent Game (2022) 

Olsen (Mel Gibson) vede operaci, při keré se CIA zbavuje nepohodlných agentů... V příběhu se není možné zorientovat a celé to vůbec absolutně nedává smysl. Tady je prostě velký problém ve scénáři. Gibson v další vedlejší roli. Mel prosedí skoro všechny své scény v kanceláři a většinou vyřizuje telefonáty. Pouze jednou se dostane ven na ulici, aby několikrát vystřelil po ujíždějící dodávce. Mel tady zase funguje jako chlápek na plakátu, kterého určitě znáte. V jeho filmografii absolutně zbytečný kousek. HODNOCENÍ 10%

plakát

A Chinese Odyssey: Part Three (2016) 

Nefritový císař našel chybu v uzavřené knize, kterou spravuje a snaží se jí zamaskovat pomocí falešného Opičího krále... Triky mohly být lepší a pro samotný příběh platí to samé. Za herečku Karen Mok u mě mají tvůrci plus, které nemá vliv na celkové hodnocení filmu.

plakát

Alien: Isolation (2019) (seriál) 

Weyland-Yutani Corporation posílá Samuelse, aby sdělil Amandě Ripleyové, že byl nalezen letový záznam z nákladní lodě Nostromo. Amanda by se konečně po patnácti letech mohla dozvědět o osudu své matky Ellen a proto se vydává na vesmírnou stanici Sevastopol... Určitě jde o zajímavý příběh a nebylo by špatné si zahrát samotnou hru na nějakém dostupném zařízení jako PS4, PS3, PC nebo XONE. Všech sedm epizod je ke zhlédnutí na IGN nebo YouTube. Celková minutáž je 74 minut.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Doktor Dyson Ido (Christoph Waltz) objeví na šrotišti torzo ženského kyborga, které vykazuje známky života a proto ho vezme domů a vsadí do nového těla. Velmi brzy se ukáže, že dívka pojmenovaná Alita (Rosa Salazar) nebude obyčejný kyborg, protože v nebezpečné situaci zachrání zraněnému Dysonovi život... Ve filmu měl hrát bojový umělec Marko Zaror (Ajakutty), ale jeho obličej bylo možné zahlédnout v baru plném lovců odměn pouze ve vteřinovém záběru a to je docela škoda, protože tenhle pán to v akčních scénách umí rozjet. Ty dvě hodiny utekly velmi rychle a bylo to málo, protože Alita: Battle Angel (2019) je pouze takový úvod a mnoho věcí zůstalo nezodpovězeno. Určitě v úvahu přichází pokračování, protože tenhle svět by stálo za to prozkoumat více. Aktuální stav tžeb z kin na Box Office Mojo zde. (Kino Vesmír So 16. února 2019 v 17:00 hod.) HODNOCENÍ 80%

plakát

Ali Wong: Baby Cobra (2016) (pořad) 

Ali Wong je po celou hodinu na jevišti k nezastavení. Nezapomene zmínit, že oslavila 33. narozeniny a několikrát padne zmínka o jejím těhotenství. Ali velmi otevřeně mluví o svém intimním životě, potratu a proč je výhodné, aby manželé byli ze stejné populace. Zajímavé téma byl feminismus a proč je lepší být ženou v domácnosti. Ali si prostě nebere servítky s ničím a nikým. (Netflix)

plakát

Americký zabiják (2017) 

Mitch Rapp (Dylan O'Brien) požádá svoji přítelkyni Katrinu (Charlotte Vega) o ruku a jde pro pití, ale dojde k neštěstí, protože na pláž zaútočí ozbrojení teroristé. Rapp je zraněn a Katrina je zabita. Mitch se snaží její smrt pomstít na vlastní pěst, ale dostává se do hledáčku CIA... Dalo se to docela čekat, ale Scott Adkins jako Victor nezasáhne do děje nějak výrazněji, protože má pouze malou vedlejší roli. K plusům filmu patří Michael Keaton (Stan Hurley), Shiva Negar (Annika) a finále s atomovou bombou.

plakát

Annibale (1959) 

Plakáty jsou zavádějící a klamou diváka, protože Mario Girotti / Terence Hill a Carlo Pedersoli / Bud Spencer zde mají pouze malé role. Bud se jako Rutario objeví ve dvou scénách s Hannibalem (Victor Mature), ale přes nalíčení ho nelze poznat (Spencer v popředí na osmém obrázku v galerii). V první scéně nabízí Hannibalovi spojenectví a ve druhé se s ním loučí po přechodu Alp. Terence jako Quintilius, syn senátora, má ve filmu o trochu více prostoru, ale zatím jde pouze o vedlejší roli.

plakát

Ant-Man (2015) 

V úvodní flashbackové scéně je takové pomrknutí pro opravdové fandy Marvelu, protože se v ní objeví Howard Stark (John Slattery) a Peggy Carter (Hayley Atwell). Ve vedlejší roli se nedá přehlédnout Michael Peña jako Luis, který svojí nekonečnou ukecaností přináší humor. Ani tentokrát nechybí v cameo roli Stan Lee jako barman. Je docela škoda, že film nakonec neodrežíroval Edgar Wright, který byl u projektu takovou dobu. Ant-Man míří na mladší filmové publikum, nechybí množství odkazů na Marvel Universe a bude zajimavé sledovat dobrodružství zmenšujícího se hrdiny, kterému pomáhaji mravenci v týmovce mezi ostatními Avengers. V titulcích má v Utility Stunts kredit Aaron Norris (bratr Chucka Norrise v 63 letech ještě jako kaskadér?), který na IMDb chybí nebo se jedná o chybu. Určitě nevypínat, neutíkat z kina, při titulcích, protože potom divák přijde o mezititulkovou a potitulkovou scénu. Ant-Man je přesně mezi třema a čtyřma hvězdama. HODNOCENÍ 70%