Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (850)

plakát

Ip Man: The Awakening (2022) 

Mladý Ip Man (Xie Miao) se v Hongkongu setkává s přítelem z mládí, který mu nabídne místo pro přespání. Bufeng se žíví jako rikša. Při jedné jízdě si Ip Man všimne něčeho podezřelého a dostává se do konfrontace s obchodníky se ženami. Vše se zkomplikuje ve chvíli, kdy je unesena Bufengova sestra... Streamovací kanál Hi-YAH!, který se specializuje na filmy akční a s bojovým uměním, příchází s vlastním Ip Manem. Příběh nepřináší něco originálního a hlavně recykluje. Těmi zlými jsou tentokrát Britové. V ringu se tak střetává Wing Chun versus Bartitsu. Film je o chloupek lepší jak Ip Man and Four Kings (2019), Young Ip Man: Crisis Time (2020) a Ip Man: Kung Fu Master (2019).

plakát

Poslední z vyvolených (2021) 

Jak se jmenuješ? John. Jsi doktor, Johne? Ne. - Proč mi tohle říkáš? Jsem vakcína, mám ji v krvi. - Ty nejseš obyčejný dřevorubec... - Jdu se vysrat. Buď ve střehu. - Hej! Kam jdeš? Lovit. - Určitě by se dalo najít takových perel více. Jedná se o špatný film, který dokáže pobavit. Zhlédnutí doporučuje jeden střízlivý a děvět ožralých diváků z deseti. Možná mírně nadhodnocuji, ale těch 88 minut jsem přežil ve zdraví. Uděluji mírný palec nahoru. Viděl jsem mnohem horší filmy a černý profil si tento kousek nezaslouží. HODNOCENÍ 40%

plakát

The Gardener (2021) 

Banda zlodějů vedená Volkerem (Gary Daniels) se chystá na další akci. Loupež probíhá hladce, vše se zkomplikuje v momentě, kdy vzbudí zahradníka Petera (Robert Bronzi)... To byl zase skvost. Příběh a dialogy stojí za prd a jedná se tak o ztrátu divákova času, protože tohle opravdu vidět nechcete. Gary Daniels má ve filmu pouze malou roli a je lákadlem na plakátu. Tenhle majstrštyk má délku 89 minut. HODNOCENÍ 10%

plakát

Young Ip Man: Crisis Time (2020) 

Ma Long obsadí se svými kumpány školu a studenty bere jako rukojmí. Za jejich propuštění požaduje zlato, které mu má osobně donést velitel honkongské policie. Jediný kdo může spolužákům a kamarádům pomoci je Ye Wen... Se skutečným Ip Manem má film pramálo společného. Hlavní záporák Ma Long je absolutně nevěrohodný a težko se dá věřit tomu, že byl asi desetiletému Ip Manovi mistrem. Prostě jde o levný VOD film, který se snaží přiživit na momentální popularitě Ip Mana na velkém filmovém plátně.

plakát

Never Back Down: Revolt (2021) 

Anya (Olivia Popica) chce pomoci bratrovi Aslanovi (Tommy Bastow) se splacením dluhu a končí v zápasnickém ringu. Nic však nejde podle plánu a sama se ocitá v nezáviděníhodné situaci... Příběh je velmi slabý a film tak zachraňují souboje, kterých mohlo být více.

plakát

Escape from Death Block 13 (2021) 

Miklos Kovacs (Robert Bronzi) požaduje od zaměstnavatele svého mrtvého bratra 12 750 dolarů, které mu údajně náleží. Vše nakonec dopadne tak, že místo peněz a cesty domů do Maďarska, končí Mik ve vězení... Film nabídne banální příběh, nevýrazné akční scény a digitální krev. O hereckých výkonech v tomhle kousku nemůže být řeč. Nejlepším hercem na place byla herečka Lyindaa Russell. Diváci to již asi dávno vědí, ale Robert Bronzi by měl pochopit, že z něho novodobý Charles Bronson prostě nebude. Mohl by vystupovat v nějaké westernové show pod širým nebem, ale to je asi tak všechno.

plakát

Waldo (2021) 

Bývalý losangeleský policejní detektiv Charlie Waldo (Charlie Hunnam) je přes svojí expřítelkyni Lorenu (Morena Baccarin) a média vtažen do vyšetřování vraždy Moniky Alastair. Mezi hlavní podezřelé patří její manžel, herec Alastair Pinch (Mel Gibson)... Film se může pochlubit slušným hereckým obsazením. Moje hlavní výtka se týká příběhu, který mohl být svižnější.

plakát

Entangled (2019) 

You know about Multiverse Theory, right? Accepting that an infinite number of universes exist. At least one of them will be exactly like ours. More than one. An endless number of identical worlds. Well, almost identical. There has to be! Because infinite is infinite. Sideways 8. Coolest number of all!

plakát

Zong shi you ai zai ge li (2021) 

Děj filmu se odehrává v hotelu, kde musí hosté přečkat vynucenou čtrnáctidenní karanténu. Jackie Chan a Ken Lo mají pouze cameo role a nezdrží se před kamerou moc dlouho. Zatím jsem viděl pouze kratší sestřih, ale budu se snažit zhlédnout i devadesátiminutovou verzi, protože podle trailerů to vypadá, že Jackie Chan má ještě jednu scénu s ředitelem hotelu. Napovídal tomu i dvouvteřinový záběr z natáčení při závěrečných titulcích.

plakát

Charles Bronson (2020) (TV film) 

Charles Bronson, nejslavnější hollywoodský herec s knírkem. Dal facku Robertu Redfordovi. Zastřelil Henryho Fondu. Trénoval Elvise. Připíjel si s Alainem Delonem a flirtoval s Elizabeth Taylorovou. Střílel po všem, co se hýbalo. A zmlátil několik generací komparzu. Byl to kus chlapa, předurčený k tomu, aby nepřipoutaný řídil závodní auta s nohou na plynu u podlahy a ve svých svalnatých pažích objímal nejkrásnější ženy světa. Dokument mohl mít klidně devadesát minut a probrat Bronsonovu hereckou kariéru podrobněji.