Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (462)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Tak jo, dlouho už jsem neměla potřebu zde něco komentovat... Po všech těch narážkách kolem jsem si to při prokrastinační pauza pustila na YouTube. A... Po pěti minutách si má ani ne dvouletá dcera, která prokrastinovala se mnou, začala mermomocí píchat do očí vším, co jí přišlo pod ruku, až jsem jí je musela držet. Tím jsem jí zabránila zacpat si uši, tak raději spustila táhlé vysoké "nééé". Skončily jsme u konopí. Škoda, že jen ve videu...

plakát

Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (2018) (TV film) 

Krásná výprava a typový výběr herců... A ještě... Počkat, už vlastně nic. Film by byl ideální jako základ pro dokument, jen ho doplnit voiceoverem...

plakát

Edmond (2018) 

Zamilovaný Shakespeare ve francouzsko-belgickém podání.

plakát

Bohéma - A přece se točí (2017) (epizoda) 

Jediný silný okamžik tohoto dílu byl konec Anny Letenské a to, jak ji ztvárnila Renata Prokopová. A co říct k ostatnímu? Jako kdyby se děj točil dle novinových titulků v Blesku. Komický vstup komunistů na scénu a prorocké vize: "Tebe taky znárodníme", za mě stále nepochopitelný pohled skrze mužské postavy (a jejich zadky), nezvládnutý Marvan a Nový... Javorský (s podporou Dlouhého) to sám prostě neutáhne.

plakát

Bohéma - Snad to nebude tak hrozné (2017) (epizoda) 

Zklamání. Nevím proč se zase vše musí točit kolem "českých bolístek" - Mnichova a 1968. Kdyby neměly postavy slavná jména, nic by se v tomto případě nestalo (např. naprosto zbytečný Vančura... Proč?).

plakát

Lída Baarová (2016) odpad!

Kdyby to autoři zamýšleli jako frašku, tak bych zvážila změnu... Ale oni to asi mysleli vážně. I tak jsem měla dojem, například z dabingu Viktora Preisse, že si z toho někteří dělají prostě "prdel". Úplně nejvíc mě dostaly scény s plameny, ve kterých se promítají ksichtíky milenců... Podle mého promarněná šance.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Na film jsem se netěšila. Čekala jsem další na city hrající doják o "úžasném" a "zázračném", který se rodí jen jednou. A on se na plátně objevil takový... Jouda. Hudba je v celém filmu dost dominantní, ale tak nějak to k té olympijské atmosféře sedlo. A Hugh Jackman? Tak ten mě dostal... Pohodový film, který si zapamatujete. Na rozdíl od spousty komedií, které tlačí na pilu. Na tomhle je nejvtipnější, že se to fakt někomu stalo.

plakát

Vinnetou - Vinnetou: Nový svět (2016) (epizoda) 

Kdyby se autoři nesnažili o remake, ale prostě o dobovku, tak by se jim to povedlo líp. Takhle tady vždycky bude "TA LEGENDA".

plakát

DobroDRUH (2015) (pořad) odpad!

Tak to fakt neeeeeeeee!

plakát

Jan Hus (2015) (TV film) 

Hudba Kocába je, přiznejme si to hned na začátku, nevhodná a kazí atmosféru v místech, kde by se za použití jiné dala krásně navodit... Co mi také trošku vadilo, byly někdy herecké "divadelní" výkony - herci jako by stáli na prknech divadla a svou gestikulací a artikulací přehrávali Shakespearova dramata. Na druhou stranu, tak slizkou postavu, jakou byl papež, český film dlouho neměl!!!