Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (462)

plakát

Baron Prášil (1961) 

Nevím, kam film zařadit... Ale orientální kulisy byly okumalebné a ty vtipy uchulahodné...

plakát

Příběhy slavných - Život v ofsajdu (2013) (epizoda) 

Mé srdce a rodové ego plesá zvláště v druhé polovině dokumentu z prozaického důvodu - TOHO HISTORIKA ZNÁM!!! Ale jinak? Sorry... Nic, co bych už nevěděla. Uznávám, mít Mejlu doma je výhoda:-)

plakát

Drahá tchýně (2013) (seriál) odpad!

Po pilotu: Zvykla jsem si na Sabinu coby dabérku. Ale nezvyknu si na ni v roli herečky!!!

plakát

Delta (2008) 

Měla jsem možnost slyšet různé názory a pokusy vysvětlit chování toho či onoho... Některé byly vyloženě zcestné. Nerada používám slovo symbol, přesto to udělám - pro mě byla ve filmu symbolem ulita, krunýř. Želva, vesta, zatloukání hřebíků a vytváření si vlastního prostoru na řece, dům obehnaný jen vodou, daleko od všech a všeho.. Nepřítomné pohledy sourozenců, absence slov (nejen) mezi nimi. Co ulitu narušuje? Znásilnění, vniknutí, slova, společnost a dav. Ve filmu nebyla důležitá minulost či budoucnost. Jen přítomnost, okamžik, jedna chvíle...

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Start měl Cirkus i Bukowsky dobrý, ale ten průběh a finále... Hodnocení - prostě průměr.

plakát

Yuma (2012) 

Je to nabité... Možná přebité. Chvíli se to pohybuje na hranici parodie. Za sebe nesnáším, když je uvedeno u filmu "na motivy skutečných událostí" či jinou zkazku podobného ražení. Na druhou stranu musím pochválit herecký výkon představitele Zygy, dokonale přesvědčivou slizkou tetu, paralely, které se ve filmu podařilo vytvořit a samozřejmě hudbu Jan P. Muchova.

plakát

Léa Parkerová (2004) (seriál) odpad!

Miss jako tajný agent, který by mohl konkurovat Bruce Leeovi v karate? Množství paruk, upnutých kožených oblečků... Prostě ne-e.

plakát

Ohnivý oceán (2004) 

Krásné Maroko, krásná arabština, kouzelný Omar Sharif... Viggo Mortensen, byť není můj favorit, se do role kovboje hodí - ostré rysy obličeje, strnisko, vlasy... Příběh sám, údajně založen na skutečné události, je takovou mayovkou, kde jde dle mého spíše o legendu, která se bude tradovat, než o děj samý. Zvlášť když se do toho přidá ta nezbytná trocha romantiky a zakázané lásky... Celkově to má poetiku a kouzlo, takže proč ne...

plakát

Večerníček (1965) (pořad) 

Já sama jsem Večerníček nikdy moc nesledovala, ale pro děti je to pořád lepší než kdejaká japonská kravina...