Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (305)

plakát

Sedm mečů (2005) 

Musim s politovanim rict, ze Tsui Hark uz neni to co byval a ze dalsiho Once Upon a Time in China se od neho asi uz nedockame. Nebudu to tady dal rozepisovat, pribeh je opravdu rozvlekly, cele to pusobi tak nejak zdlouhave a zmatene. A tak jako nejvetsim lakadlem je jednoznacne akcni stranka filmu a vyborna choreografie souboju. Donnie Yen Rulez:-)

plakát

Silent Hill (2006) 

Tak Silent Hill byl pro me jednim z nejocekavanejsich projektu poslednich 2 let a nutno rict, ze po obsazeni reziserske zidle Ch. Gansem jsem se tesil jeste vic. Rovnou reknu, ze se jedna o vyborne zpracovani herni adaptace (dost mozna i nejlepsi) prodchnute nadhernou atmosferou (jako ze hry) a vytecnou hudbou. Presto vsechno mam pocit jako by z toho slo vymacknout jeste o trosicku vic.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Ach jo...co tu mam jako napsat?:-)......Tohle umi proste jenom korejci:-).

plakát

Ultraviolet (2006) 

Hodnoceni "odpad" davam velice zridka, tady jsem o nem uvazoval az nezdrave casto. Nakonec film zachranuje skutecnost, ze jsou i horsi filmy, ale Ultraviolet k nim nema daleko.

plakát

Dokažte mi vinu (2006) 

No rikejte si co chcete, ale Diesel me svym vykonem docela prekvapil a roli mafiana DiNorscia se zhostil na vybornou. Ted uz jen zbyva zhodit par kyl, nabrat trochu svalove hmoty a pustit se na Hitmana. Doufam, ze me prekvapi jeste vic, prece jenom v tehle rolich ho vidim nejradeji,-)

plakát

Mlha (2005) 

Uf. No teda, to jsem si zase dal:-). Original jsem sice nevidel, nebo alespon si ho nepamatuju, ale myslim, ze cokoliv bude lepsi nez tento paskvil.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

No ne, ze bych se na Vendetu nejak prehnane tesil, nicmene jsem ocekaval docela slusnou porci zabavy. Vysledkem je bohuzel jedno z nejvetsich zklamani tohoto roku.

plakát

Syriana (2005) 

Poslednich 15 minut to jakztakz zachranuje, ale jinak je to zoufala nuda, kde se nejeden divak bude vetsinu casu v pribehu ztracet jako cigan v marketu. 50%

plakát

Zóna smrti (2005) 

Pro vsechny, kteri tvrdili, ze Donnie Yen uz patri do stareho zeleza , je tu opdoved jako hrom. Oldschool jak se patri, skvela atmosfera, vynikajici choreografie akcnich scen + souboj Donnie Yen vs. Wu Jing (to je ten dabel v bilem:-)). Tohle vsechno dava dohromady snimek, po kterem me akcni srdce zaplesa. Sha Po Lang se proste sakra povedl a ja chci vic a vic:-)

plakát

Obávaný bojovník (2006) 

Pokud je opravdu Fearless poslednim akcnim wuxia snimkem ( a ja doufam, ze tomu tak neni) tohoto pro me absolutniho boha HK kinematografie, tak se jedna skutecne o rozlucku vice nez povedenou. A me nezbyva nez doufat, ze tuto ikonu bojovych filmu nekdo dustojne nahradi - budoucnost zatim vypada slibne:-)