Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (305)

plakát

Pastýř (2008) 

No...nebudem si nic nalhavat, zadne prekvapeni se nekona. Presto to ale mohl byt o dost vetsi pruser, coz se nastesti nestalo. Uz kvuli S. Adkinsovi by me to bylo trochu lito. Druhou hvezdicku davam za upgradeovany autobus KAROSA:-)

plakát

Válečníci (2007) 

Hvezdny trojlistek to zachranuje, ale jinak je to bida a utrpeni. Pro mne dost velke zklamani. 50%

plakát

Rozsudek smrti (2007) 

Nemuzu jinak, ta syrova akce me proste dostala. James Wan natocil zatim pouhe 3 filmy, ale vzdycky me donutil sahnout ke 4 a vice * a to uz si zaslouzi pozornost!

plakát

Dračí války (2007) 

Cekal jsem odpad nejhrubsiho zrna, o to vetsi usmev na tvari mam po skonceni filmu. Ano je to sice blbina, ale blbina natocena s nadsazkou, zaujetim a peknymi vybuchy:-). Vezmeme-li v uvahu, ze monster movie nema v soucasnosti velkou konkurenci, tak se za ty 4* vubec nestydim. PS: Music by: Steve Jablonski

plakát

Horší než smrt (2007) 

Po tretim shlednuti, upravuju hodnoceni na 5*...zaslouzene!

plakát

Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006) 

Prvni pulhodinka je vazne dobra, az mate pocit, ze sledujete neco originalniho, neco co tu pred tim jeste nebylo. Pak ovsem dojde na scenku v knihovne a od te chvile je to vsechno v haj*lu, od te chvile jsem nebyl schopen ten fim brat vazne. Skoda

plakát

Motel smrti (2007) 

Kate sice neni buhvijak nadana herecka, ale tohle sem ji teda nepral:-)

plakát

Všichni královi muži (2006) 

Kdyz se film natacel, mluvilo se o nem jako o jednom z horkych kandidatu na oskara. Dokonce kvuli tomu posunuli premieru o dobry pulrok. Vysledek je pro me ale cistim zklamanim, jedine co bych tak vyzdvihnul je hudba a vykon S. Penna (ten nezklame snad nikdy)

plakát

Hory mají oči (2006) 

Nechutne nadherne, nadherne nechutne. S spolu s Descent to nej za posledni 2 roky, na co muze fanousek hororu narazit.