Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (6)

plakát

A jak to bylo dál... (2021) (seriál) 

Za mě skvělé. Atmosféra úplně stejná jako ve starém Sexu ve městě. Akorát nechápu, proč je tu uvedený John Corbett, když tam vůbec nehraje. Těšila jsem se díky tomu na postavu Aidena a nic.

plakát

Něžné vlny (2013) 

Že tenhle film nenadchne? Mě tedy nadchnul velmi. Nádherný klavírní soundtrack to jen doladil na pět hvězdiček! Dlouho jsem hledala nějaký "takový ten milý" český film a povedlo se!

plakát

Neopouštěj mě (2010) odpad!

K čemu, k čemu?! To je jediná otázka, která mě napadá. K čemu by to "dárcovství" mělo jako být?! Kdo je silnej a zdravej, přežije, kdo ne, holt umře.. proč by sakra měl mladý člověk dát orgán někomu nevím komu?? Hloupost, nesmysl a herecké výkony by mě oslnily, kdyby polovinu času jen tupce nečuměli a třeba mě alespoň trochu dojaly. To se nestalo.

plakát

Mary a Max (2009) 

Nejlepší animák, jaký jsem kdy viděla! Naprosto skvělý film, při kterém ani český dabing výjimečně nic nezhoršil, ba naopak. Prostě dokonalý film, který si nezaslouží méně než 5 hvězdiček!

plakát

Keith (2008) 

sympatičtí herci,sympatické klišé a naprosto hvězdný soundtrack!

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Harry Potter končí a nezbývá než čekat na další stejně tak povedenou ságu. Poslední díl je sice o něco horší než díly předchozí,ale i přes to je to zakončení dobré a důstojné. Chtěla bych jen vytknout poslední,dle mého názoru katastrofální,konec v podobě velmi mladých herců mající už tak velké děti. Takže scéna o 19 let později s těmi samými herci opravdu nebyla nutná. Jinak hezké :)