Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Audrey Hepburnová - křehká lady (1996) (TV film) 

Příjemně zpracovaný film, jehož hlavní postavou je snad nejvíce okouzlující herečka, která se upřímně věnovala těm, kteří potřebovali pomoc.

plakát

Austrálie (2008) 

Japonský útok na australskou pevninu mě dost zaujal, pro mě je to lepší průměr.

plakát

Autobazar Monte Karlo (2015) (seriál) 

Seznam kromě pořadu Slavné dny začal nabízet i něco není taková sračka jako Glosované zprávy s tím retardem Maryškem. Takže Čtvrtníček palec nahoru!! Ovšem čekal jsem něco z temného světa autobazarnických ojebů, a některé díly byly fakt trapas.

plakát

Auto*Mat (2009) 

Myslím si, že se jedná o zvláštní dokument, ano není to filmařský zázrak je to točeno stylem Ropáků, ovšem asi to nemůže člověka dostat tolik když není přímo z Prahy. Můžeme vidět znechucené policajty, spící zastupitele, falešného Béma, vandalismus na voze člena tohoto občanského sdružení, a také agresivitu řidičů. Jedno se musí dát za pravdu, Praha v řešení automobilové dopravy jde špatnou cestou, ve vyspělých zemí např. Německu, člověk dojede na okraj města zaparkuje na odstavném parkovišti a zbytek jede MHD. Kdyby zastupitelé mysleli jako lidé, budou se snažit zamezit vstupu vozidel do centra, posílí MHD, přinutí přesedlat řidiče aut na MHD a tím zvýší počet cestujících i zisky dopravního podniku města Prahy.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) odpad!

Proč to uvádí takový idiot??? Jak to kdysi vedla Čvančarová dalo se na to koukat.

plakát

Až na Měsíc (2020) 

Animák pro asijskou mentalitu s prvky asijské kultury. Občas pěkné efekty, ale ty zpívající scény mi přijdou otravné. Není to můj šálek kávy, tak volím v hodnocení tři hvězdy.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Část příběhu je totálně identická s filmem Co je šeptem z roku 2005

plakát

Baby Driver (2017) 

Plusy za hudbu a jízdu v červeném Subaru.

plakát

Báječná léta pod psa (1997) 

Knihu se nečetl, ale je přínosem pro diváka, že ve filmu je zastoupena herecká elita.