Reklama

Reklama

Až na Měsíc

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (64)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Evidentně jsem nepoučitelný, když jsem se po Willoughbyových zařekl, že si animák od Netflixu v životě nepustím. Do Až na Měsíc jsem i tak vkládal nějaké naděje, ale nakonec mě to strašně zklamalo. Hned na začátku samozřejmě musí umřít maminka (to je takové originální téma, v animácích na to jen tak nenarazíte a na myšlenku o smíření se s odchodem milované osoby už vůbec ne, že?), ale tady v tak patetické a vyděračské scéně, že jsem z toho dostal záchvat smíchu. Pak už jsem se za celý film tak nezasmál, ještě mě teda pobavil důvod, proč má ta holka tak divný účes, ale i tahle scéna byla myšlena evidentně vážně... Každopádně v patetickém citovém vydírání tenhle film úspěšně pokračuje dál a zbylá stopáž je tvořena z přehršle otravných písniček, nesympatických postav, pak samozřejmě nesmí chybět nějaké lostomilé ňuňu zvířátko a ještě tu je halucinogenní svět na Měsíc postrádající jakýkoli smysl (kde se tam vzali ti motorkáři? co je ta měsíční civilizace vůbec zač?). Jasně, jasně je to pohádka, chápu, nejsem tak blbý, ale když to nedává smysl ani ve vlastním vytvořeném světě, je to problém. Vůbec celý ten film je neskutečně otravný a patetický. Částečně ho z bídy tahá postava radioaktivního červopsa, který aspoň jednu nebo dvě dobré hlášky prohodil, ale jinak se mi to fakt nelíbilo. Je to jenom typický vyděračský Disney kýč co není od Disneyho... Ale tak třeba je to jenom moje vina, že to nedokážu docenit, co já vím. Slabé 2* ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pohádka s pěknou animací, která nejspíš cílí na menší diváky, respektive divačky. Příběh je přímočarý a jednoduchý jako facka. Jelikož nejsem fanouškem zpívaných pohádek, a když už, tak velmi skrovným zastoupením, moc jsem si to neužil. Postrádal jsem v tom pevnější konstrukci příběhu, který mi přišel, dokonce i pro malé diváky, spíš hloupý. Zásadnější události na začátku a konci filmu vyplnil nesmyslný, kýčovitý a fantasticky přepálený barevný balast. Jak už to zkrátka u východních tvůrců bývá, okázalé hudební show, plné světel a laserových efektů, se nevyhnuly už ani pohádkám, což mi dost vadilo. Závěr už je jen čistá citová "vydíračka", takže se to snaží tvůrci alespoň zachránit slzami citlivých diváků, kterých se najde určitě dost, a celkový dojem to malinko zachrání. Za mne však nekompromisní a chladné dvě hvězdy a to ještě přihazuji za nadstandardní dabing, o který se tvůrci původního snímku vlastně vůbec nezasloužili. 35% ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Eeeeh já mám docela ráda mýty a báje z celého světa a jako malá jsem měla takovou pěknou pohádkovou knížku s čínskou pohádkou, ale tohle bylo... Přeplácaný. Neony, čínští mimoni a spooooousta příšernýho zpíváníčka... To prostě už znovu nechci vidět. Začátek se mi líbil a byla jsem zvědavá, kam to celé bude směřovat, ale teda tohle mě zaskočilo. Brrrr, dvě hvězdy za odvahu inspirovat se čínskou mytologií, jinak to byla kýčovitá hrůza. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

U téhle pohádky jsem si uvědomila, jak animace postoupila dopředu, jak se zdokonalila i se všemi těmi detaily. Klobouk dolů, animace je opravdu podařená, příběh je ale nic moc. Spíše nudí, je to určené pro menší diváky a druhá polovina filmu plná neonových světlých barev a popových písniček byla na mě trochu moc. Jako bych se koukala na tančící cukrové vaty. Ani tam není žádný pořádný záporák. Je to dojemné, ale nic pro mě. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Juuuu, tak budu zase chvilku za infantilního, ale to bylo tak hezký 🤩😂 Ze začátku jsem teda moc šancí na zábavu neviděl, ale od přesunuti příběhu Až na Měsíc (😉) to teda byla jízda. To co většině recenzentů na netu vadilo, si já naprosto užíval. Neon lights a náznaky k-popu mi tam sedly jak prdel na hrnec 😆 Celou dobu mi to strašně připomínalo Disneyovky, a on na tom opravdu spolupracoval pán, co léta dělal u Disneyho 😁 Kolem dokola prostě paráda, zabavil jsem se, dojal, a po konci přišel takový hezký pocit 😊 Příběh tedy není kdoví jaké terno, ale pro děti to je hezky zpracované poučení, nebo určitá pomoc, v dané těžké životní situaci. Takže pokud chcete něco pustit dětem, tak 100% ano, pro dospělé jen v případě, že ujíždí i v dospělosti na Disneyovkách 😅 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Audrey Wells napsala scénář před svoji smrtí v roce 2018. Tento snímek je jí také věnován. (SONY_)
  • První animovaný film od Sony, který měl premiéru na Netflixu a ne v kinech. (SONY_)

Reklama

Reklama