Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (416)

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

V rámci tohodle žánru je to imho na čistých pět. V mých top 5 mám Eternal Sunshine a The Thing, ale bavil jsem se od začátku do konce. Mám slabost pro každej žánr, pokud to ten film dotáhne do konce a tady tomu není moc vytknout, pokud přistoupíte na tuhle hru. To, že to spousta potenciálních diváku z trailerů a PR nepobralo je hodně smutné, ten propad v kinech je strašně nezasloužený a trochu si myslím, a doufám, že by z toho mohla byt časem popkulturní klasika.

plakát

Noční můra v Elm Street (1984) 

Jo, dal bych silné 4 hvězdy, ale k přihlédnutí k roku vzniku...že taková spousta klišé vznikla zrovna tady...Plus to tempo. Musím prostě bonusovou hvězdu

plakát

Strážci Galaxie: Sváteční speciál (2022) (TV film) 

To, co to mělo mít (a sám jsem to čekal asi úplně jinak) to mělo na výbornou. Proto těch 5 hvězd, rozhodně to bylo to, co jsem dneska potřeboval.

plakát

Zlé sestry (2022) (seriál) 

Jedna věc je, že se mi tohle naprosto trefilo do vkusu, černý humor (spousta) a whodunnit. Druhá, a i proto přidám hvězdu, ani na chvilku jsem se nenudil (píšu po posledním dílu). Až mi přijde škoda, že jsem to neobjevil jen o chvilku později a nedal na jeden zátah. Ale každý díl s tím počítá a servíruje cliffhanger na konci sna každé epizody. Sharon Horgan mám hodně rád už Catastrophe a ani tady nezklamala. Nenápadná, ale jedna ze seriálových událostí roku. Fuck the Prick

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Ono to asi tak už asi bylo nějakou dobu, ale Sorkin je oficiálně můj nejoblíbenější scenárista. No nic...jdu na West Wing... PS: Extra body za posledni, narychlo spichnutej dil.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Zatím Taikuv nejlepsi film, coz by samo za sebe melo jako doporuceni bohate stacit.

plakát

Sorry for Your Loss (2018) (seriál) 

Asi nejlepsi herecky vykon Elizabeth Olsen a mozna nejlepsi ztvarneni daneho tematu. Kdo se nekdy musel vyrovnavat s nahlou ztratou nekoho blizkeho, tak to velmi oceni, i kdyz to asi nebude uplne lehka podivana.

plakát

Maniak (2018) (seriál) 

Mne osobne sedly i prvni tri dily. Ale souhlasim, ze tohle se proste cloveku musi trefit. A kdyz se trefi, tak je to bozi.

plakát

K smíchu - Zelená znamená jedem (2018) (epizoda) 

Holstein, Gondry i Carrey a vsichni ve vedlejsich rolich vlastne, tady se talentem neresi (mozna az na toho synatora). Slusnej expozice, ktera dava tusit, ze to asi bude o hodne, hodne hustsi. Nemuzu se dockat.